Închide meniul

Analiza dură a lui Anghel Iordănescu, după ce FCSB a primit 10 goluri de la Silkeborg: „Asta spune multe!” Ce a spus de naţionala României

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 octombrie 2022, 8:37

Analiza dură a lui Anghel Iordănescu, după ce FCSB a primit 10 goluri de la Silkeborg: „Asta spune multe! Ce a spus de naţionala României

Anghel Iordănescu, analiză dură după ce FCSB a primit 10 goluri de la Silkeborg

Profimedia

Analiza dură a lui Anghel Iordănescu, după ce FCSB a primit 10 goluri de la Silkeborg. Fostul selecţioner al României a spus că acest lucru spune multe despre nivelul fotbalului românesc. FCSB a pierdut ambele meciuri cu Silkeborg, din Conference League, cu scorul de 0-5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anghel Iordănescu e de părere că FCSB are şanse mici să se mai califice în primăvara europeană. Pe de altă parte, Iordănescu a lăudat performanţa celor de la CFR Cluj, care a reuşit să învingă de două ori pe Slavia Praga.

Analiza dură a lui Anghel Iordănescu, după ce FCSB a primit 10 goluri de la Silkeborg

Faptul că FCSB pierde două meciuri la așa diferență în Europa, deja spune foarte multe lucruri despre nivelul nostru. Dacă vrem să avem reprezentare la nivel de națională. trebuie să avem cluburi puternice în Europa. Mă bucură performanța lui Dan Petrescu. Înseamnă mult că a bătut Slavia de două ori. În ceea ce privește FCSB, îi urez succes, dar nu știu dacă are puterea să se califice„, a spus Anghel Iordănescu.

Iordănescu a vorbit şi depsre şansele naţionalei României de a se califica la EURO 2024. România este pregătit chiar de fiul său, Edi Iordănescu.

Cred că fotbalul românesc are nevoie de încă o calificare, ar crea un stimulent, ar aduce altă emulație, oamenii ar reveni pe stadion. De ce nu, să ne gândim că am putea lega calificările. De-a lungul timpurilor ați fost obișnuiți cu performanțele naționale, cu Jenei, Lucescu, Pițurcă. Când întâlneam un adversar mai modest spuneați că le vom da 4… 

Reclamă

Este o grupă extrem de periculoasă acum! Elveția este Elveția, domină în Europa. Israelul a progresat enorm de mult, are jucători valoroși. Kosovo nu știu dacă are o echipă foarte bună, dar sigur are jucători buni„, a mai spus Anghel Iordănescu.

România, în grupă cu Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra, în preliminariile EURO 2024

România şi-a aflat adversarele din preliminariile EURO 2024, tragerea la sorţi fiind LIVE pe AS.ro LIVE şi AntenaPLAY! Tricolorii fac parte din grupa I, alături de Elveția, Israel, România, Kosovo, Belarus, Andorra.

Grupele finale din preliminariile EURO 2024:

Reclamă 4 / 0/3
  • Grupa A: Spania, Scoția, Norvegia, Georgia, Cipru
  • Grupa B: Olanda, Franța, Irlanda, Grecia, Gibraltar
  • Grupa C: Italia, Anglia, Ucraina, Macedonia, Malta
  • Grupa D: Croația, Țara Galilor, Armenia, Turcia, Letonia
  • Grupa E: Polonia, Cehia, Albania, Insulele Feroe, Moldova
  • Grupa F: Belgia, Austria, Suedia, Azerbaidjan, Estonia
  • Grupa G: Ungaria, Serbia, Muntenegru, Bulgaria, Lituania
  • Grupa H: Danemarca, Finlanda, Slovenia, Kazakhstan, Irlanda de Nord
  • Grupa I: Elveția, Israel, România, Kosovo, Belarus, Andorra
  • Grupa J: Portugalia, Bosnia, Islanda, Luxemburg, Slovacia

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide au fost programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu a disputat partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și