Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, atac după transferurile lui Drăguşin şi Moldovan: „Degeaba dacă tu nici măcar la dușuri nu intri cu jucătorii!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 februarie 2024, 14:13

Anamaria Prodan, atac după transferurile lui Drăguşin şi Moldovan: „Degeaba dacă tu nici măcar la dușuri nu intri cu jucătorii!”

Anamaria Prodan, atac după transferurile lui Drăguşin şi Moldovan

Anamaria Prodan / Instagram

Anamaria Prodan a lansat un atac dur după transferurile lui Radu Drăguşin şi Horaţiu Moldovan la Tottenham, respectiv Atletico Madrid. Agentul lui Nicolae Stanciu e de părere că un transfer de succes pentru un jucător e atunci când acesta joacă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a intrat pe finalul a două meciuri la Tottenham, în timp ce Horaţiu Moldovan încă nu a apucat să debuteze pentru Atletico Madrid.

Anamaria Prodan, atac dur după transferurile lui Drăguşin şi Moldovan

Anamaria Prodan a dat exemplu lui Nicolae Stanciu, cel care a ales să meargă la o echipă unde să poată juca.

Acum, să știi că este foarte greu, din ce în ce mai greu. Și de asta eu am spus întotdeauna că un fotbalist trebuie să aleagă o echipă unde joacă, că degeaba îți treci în CV o echipă mare dacă tu nici măcar la dușuri nu intri cu jucătorii. Deci, un manager trebuie să gândească cu mare atenție cariera jucătorului.

Dacă va aduceți aminte, când a mers la Anderlecht, Stanciu a avut șapte oferte pe bani foarte mulți. Am stat de vorbă și i-am zis «Gândește-te foarte bine ce vrei. Aici iei bani mai puțini, iar dacă te duci la Fenerbache iei de 5 ori mai mulți bani decât la Anderlecht».

Reclamă

Cam așa era raportul atunci. Iar el mi-a spus «Poate la Fenerbache nu o să joc, dar vreau să fac un stop la Anderlecht. Și de aici să cresc». Deci a fost o alegere fabuloasă. Și de bun augur pentru el. Putea să meargă să ia 2,5 milioane de euro la Fener, dar nu știu dacă juca.

Azi, Stanciu e singurul fotbalist care oriunde a fost, în orice campionat din lume, a jucat și a fost campion. E singurul. Și nu știu dacă a mai existat unul care să fie campion cu fiecare echipă la care a fost”, a spus Anamaria Prodan, conform gsp.ro.

Mama lui Radu Drăguşin, mesaj pentru toţi românii: „Asta trebuie să înţelegem”

Mama lui Radu Drăguşin a avut un mesaj pentru toţi românii. Svetlana Drăguşin cere ca fanii naţionalei să aibă răbdare cu fiul său, după transferul istoric la Tottenham. A avut un discurs emoţionant.

Reclamă 4 / 0/3

Fostă baschetbalistă şi componentă a naţionalei României, Svetlana Drăguşin a fost prezentă la Gala Sportului Românesc. A oferit detalii de ultimă oră despre fundaşul de 22 de ani care a devenit cel mai scump jucător român. 30 de milioane de euro a plătit Spurs în conturile italienilor de la Genoa.

(V-aţi fi dorit să fie şi Radu aici?) Cu siguranţă, mi-aş fi dorit să fie, dar e pregătirea acum şi îşi aşteaptă cuminte rândul la Tottenham.

(Cum a fost să schimbaţi Italia cu Anglia, că mergeţi des la el?) A fost mai greu, Italia este o ţară foarte frumoasă, dar şi Anglia este primitoare, ne simţim foarte bine! Sperăm să se acomodeze cât mai repede! Se simte foarte bine„, a declarat Svetlana Drăguşin.

Mama lui Radu Drăguşin le cere românilor să nu pună o presiune inutilă şi să aibă încredere că acesta se va impune la Tottenham.

Ceea ce trebuie să înţelegem cu toţii este că Radu este un jucător tânăr, care se află într-o echipă de valoare şi trebuie să avem răbdare cu toţii. Cred că îl ajută foarte mult că vine dintr-o familie de sportivi, dar educaţia a fost pilonul numărul 1„, a mai spus mama lui Radu Drăguşin.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și