Închide meniul

Anamaria Prodan, declaraţii dure despre Gigi Becali. „E zero în faţa mea! Eu vin din altă lume”

Publicat: 17 iunie 2021, 21:57

Reclamă
Anamaria Prodan, declaraţii dure despre Gigi Becali. „E zero în faţa mea! Eu vin din altă lume

Sport Pictures - Răzvan Păsărică via Hepta

Anamaria Prodan, declaraţii dure despre Gigi Becali

Anamaria Prodan a vorbit în termeni duri despre Gigi Becali pe care îl acuză de trădare şi lipsă de caracter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, declaraţii dure despre Gigi Becali

„Pe Man l-am acționat în instanță. Poftim? Cine? Nu știu cine e Gigi Becali, nu știu cine e. Pe mine cine mă trădează, nu mă mai întorc niciodată nici dacă mor de foame. Eu când îți dau totul și tu mă tratezi așa, atunci ești zero în fața mea. Eu cred că Gigi Becali în toată existența lui nu a avut un om care să țină mai mult la el și nici nu a avut vreodată un prieten.

E vorba de caracter. De-aia nici nu are vreun prieten. Eu vin din altă lume, am altă educație. Probabil a obosit să țină pasul. Nu vreau să vorbesc despre Gigi Becali. Toată lumea vorbește de Gigi Becali, dar nimeni nu spune nimic despre el pentru că nu are ce”, a spus Anamaria Prodan, pentru prosport.ro.

Gigi Becali a ameninţat că niciun jucător de la FCSB nu va mai avea contract de reprezentare cu Anamaria Prodan, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Andrei Vlad, devenit din nou rezervă, este unul dintre cei care colaborează cu Anamaria Prodan.

„Au contracte cu FCSB (n.r. jucătorii reprezentaţi de ea). Cine e Gigi Becali să scoată pe cineva din contract? Nu e Dumnezeu. Aici ține de demnitate și de bărbăție. Nu are treabă jucătorul cu problema pe care o am eu cu Gigi Becali. Nimeni care e inteligent, nimeni care are mândrie și deminitate nu face asta”, a mai spus Anamaria Prodan.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Vezi toate știrile
Citește și