Închide meniul

Anamaria Prodan nu se joacă! L-a dat în judecată pe Dennis Man şi îi cere daune de 350.000 de euro. Reacţia lui Victor Becali

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 aprilie 2021, 15:40

Anamaria Prodan nu se joacă! L-a dat în judecată pe Dennis Man şi îi cere daune de 350.000 de euro. Reacţia lui Victor Becali

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan îşi caută dreptatea la Tribunal

  • Anamaria Prodan a depus actele în instanţă
  • Dennis Man, chemat la Tribunal

Pentru că a fost scoasă din schemă şi nu s-a mai ocupat de transferul internaţionalului român la Parma, Anamaria Prodan a decis să îşi caute dreptatea în instanţă. Cere să beneficieze de comisionul care i s-ar fi cuvenit din tranzacţia de 13 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man

Potrivit wowbiz, celebrul impresar a depus actele pe 25 martie, la Tribunalul Ilfov. Cere de la fostul ei "client" 350.000 de euro, cât încasa dacă Dennis Man nu rupea unilateral contractul.

Anamaria Prodan şi Dennis Man aveau un acord semnat în 2016, anul în care a ajuns de la UTA la FCSB.

Reclamă

"Nu comentez eu ce face Anamaria Prodan. Sigur că o sa îl ajutam pe Dennis Man cu orice o să aibă nevoie. Dacă va avea nevoie de ajutor, deşi eu spun că n-are nevoie de nimic, îl ajutăm fără cea mai mică problemă.

Noi ne ocupăm de problemele lui la Parma. De orice ar avea nevoie Man, de asistenţă, de orice, va beneficia. Nu e niciun fel de problemă", a declarat Victor Becali pentru sport.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan: "Avocaţii mei au totul pregătit, îmi pare rău că s-a ajuns aici"

Agentul FIFA anunţase că îl va chema în instanţă pe Man pentru a-i cere daune. Deşi o avea impresar pe Anamaria Prodan, golgheterul lui FCSB a acceptat ca de transferul la Parma să se ocupe firma lui Giovanni Becali.

"Avocaţii mei au totul pregătit, cine a greșit trebuie să plătească. Mie îmi pare tare rău că s-a ajuns aici, mai ales că am avut o relație deosebită cu Dennis și familia lui. Dar trebuie să îmi fac și eu dreptate. Sunt în SUA acum. A fost o perioadă tensionată pentru mine, așa că am decis să nu mai intru în polemici și să mă liniștesc. Nici nu am mai vrut să mai citesc presa ca să nu mă mai necajesc", a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan vrea despăgubiri şi de la Gigi Becali

Anamaria Prodan vrea să obţină despăgubiri şi de la Gigi Becali. Şeful FCSB i-a forţat pe jucătorii de la echipa sa care erau reprezentaţi de aceasta să rupă acordurile.

Reclamă 4 / 0/3

"Să bage mâna în buzunar şi să plătească în momentul în care jucătorii rup contractele cu mine! Să plătească, dacă e atât de blindat cu banii! Se roagă de mine să spun la televizor cât de bogat e el. Îi place. "ce i-ai zis, i-ai omorât pe toţi". E penibil. Eu m-am distrat cu Gigi Becali 5 ani, eu şi prietenii cu care am fost la palat ne distram pe seama lui, ne-am jucat cu mintea lui. Eu m-am jucat cu creierul lui Gigi Becali.

Eu puneam pariuri cu prietenii mei că el va spune ce îi zic eu şi el asta a făcut. Dacă eu îi zic un lucru, face ca mine. Dacă în 30 de secunde îl sună Mitică Dragomir, face ca el. Dacă poimâine îl sună Ilie Dumitrescu, face ca Ilie Dumitrescu. El nu are linie. Nu are cum, săracul", a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru AS.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”