Închide meniul

Andrea Pirlo a vorbit despre garda de onoare de la Juventus – Inter. „Ne doare!” Ce a spus despre viitorul lui Cristiano Ronaldo

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 mai 2021, 17:53

Andrea Pirlo a vorbit despre garda de onoare de la Juventus – Inter. „Ne doare! Ce a spus despre viitorul lui Cristiano Ronaldo

Profimedia

Andrea Pirlo a plecat de la Juventus

Inter tocmai a cucerit titlul, după o pauză de 11 ani. Primul meci după ce a devenit matematic campioană este chiar cel cu deţinătoarea ultimelor 9 trofee, Juventus. Derby-ul va avea loc chiar pe Allianz Stadium din Torino.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Pirlo a vorbit despre garda de onoare de la Juventus – Inter

Nu ştiu dacă va exista gardă de onoare. Noi deja am felicitat-o pe Inter, atât preşedintele, cât şi clubul. Vom vedea mâine ce ni se va spune să facem!

Trebuie să ne doară să vedem noua campioană a Italiei că vine pe stadionul nostru. Dar sunt încă multe motive pentru care care trebuie să ne luptăm, continuăm să avem şanse să ne calificăm în Champions League. Ne interesează clasamentul.

Vor folosi cea mai bună echipă, încearcă să câştige fiecare meci. Îl cunosc pe antrenorul lor şi ceea ce înseamnă Juventus – Inter pentru fotbal„, a declarat Andrea Pirlo, potrivit Gazzetta dello Sport.

Antrenorul lui Juventus este convins că se va putea baza pe Cristiano Ronaldo şi pe Dybala şi în sezonul viitor. Pirlo a infirmat zvonurile că starul portughez e aproape de a pleca la Sporting Lisabona.

Reclamă

Ronaldo şi Dybala? Îi văd şi în viitor aici, fără doar şi poate. În prezent sunt multe regrete, aşa este când nu îţi îndeplineşti obiectivele trasate la începutul sezonului. Dacă eşti ambiţios, aşa cum sunt eu, e normal să ai regrete!„, a precizat tehnicianul lui Juventus.

Cristiano Ronaldo este golgheter detaşat în Serie A. Are 28 de goluri, cu şase mai mult decât Romelu Lukaku. Portughezul îi poate ajuta pe bianconeri să se califice in extremis în UEFA Champions League. „Bătrâna Doamnă” are nevoie ca Napoli sau AC Milan să gafeze în cele două etape rămase.

Cristiano Ronaldo, golul 100 pentru Juventus

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a ajuns la 100 de goluri în tricoul lui Juventus, după victoria 3-1 împotriva lui Sassuolo.

Reclamă 4 / 0/3

Imediat după acel meci, Cristiano Ronaldo s-a lăudat cu ultimul record din cariera lui monstruoasă pe rețelele de socializare. Mesajul său ușor de interpretat a aprins imaginația fanilor lui Juventus, care speră totuşi că acesta va rămâne la club.

Nu mă voi opri aici!„, a scris Cristiano Ronaldo pe Instagram, alături de o poză cu el în tricoul lui Juventus, celebrând golul 100 pentru bianconeri.

100 de goluri în 131 de meciuri are Cristiano Ronaldo la Juventus. Portugheazul joacă pentru bianconeri din 2018, când s-a transferat de la Real Madrid pentru 100 de milioane de euro, deși avea 33 de ani. Contractul său cu Juventus expiră în 2022.

Sporting Lisabona este clubul unde Cristiano Ronaldo a debutat în fotbalul profesionist. La vremea aceea, pe banca portughezilor se afla românul Ladislau Boloni.

Recomandări
  • Juventus – Inter este derby-ul etapei a 37-a din Serie A
  • Trupa lui Conte a devenit matematic campioană

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și