Închide meniul

Andrei Chindriș are COVID-19! ”Nu avem ce să facem”. Cum se simte fundașul lui FC Botoșani

Gal Dorin Publicat: 3 noiembrie 2020, 9:38

Andrei Chindriș are COVID-19! ”Nu avem ce să facem”. Cum se simte fundașul lui FC Botoșani

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Andrei Chindriș este unul dintre cei mai bine văzuți fundași centrali din Liga 1

  • Andrei Chindriș depistat pozitiv cu COVID-19
  • Anunțul făcut de Valeriu Iftime

Patronul a specificat că tânărul jucător s-a închis în casă imediat ce a avut simptome specifice virusului și că momentan nu poate fi angrenat în nicun fel de activități fotbalistice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Chindriș se află în izolare

”De trei zile se afla în izolare. A avut niste simtome, iar dupa ce a facut testul am înțeles că i-a iesit pozitiv. Nu avem ce sa facem. Virusul ăsta ne loveste pe toți. Asta este viața”, a declarat Valeriu Iftime pentru ProSport.

Astfel, se pare că moldovenii nu se vor putea folosi de internaționalul român de tineret la meciul de sâmbătă cu FCSB, în etapa a 10-a a Ligii 1, LiveText pe AS.ro de la 21:45. 

Reclamă

Chindriș devine incert și pentru meciul naționalei lui Adi Mutu cu Danemarca U21, programată pe 17 noiembrie de la ora 20:30.

De ce nu a plecat Chindriș de la FC Botoșani

Andrei Chindriș este unul dintre cei mai bine văzuți tineri fundași centrali din România și a atras atenția mai multor cluburi, atât din țară, cât și din străinătate. Deși a avut mai multe oferte, tânărul internațional a rămas la Botoșani.

Reclamă

Printre echipele care l-au dorit pe Chindriș s-a numărat și FCSB. Gigi Becali i-a oferit 580.000 de euro lui Iftime, asta înainte de a începe nebunia cu pandemia de COVID-19, dar finanțatorul moldovenilor a refuzat.

”Ofertele pe care le-am avut-o pentru Chindriș au fost de neacceptat. Am avut, pe lângă FCSB, încă două echipe din România care l-au vrut. Cele mai multe oferte le-am avut din străinătate. Andrei nu a insistat să plece.

Am avut o ofertă bună pentru el, dar proastă pentru club. Mi s-a dat 300.000 de euro pentru el și mi-a zis că dacă nu sunt eu mulțumit, nu pleacă, chiar dacă el avea un salariu mult mai bun”, a declarat Valeriu Iftime pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa 12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup 12:08 Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă 11:22 „O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!” 11:22 Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT 10:53 „A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?” Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor: „Adevărul adevărat!” 10:48 Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Adina Diaconu şi-au aflat adversarele de la Cupa Mondială Macao 2024 10:07 Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!” 9:55 CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile 9:00 Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Bogdan Andone, în lacrimi după ce Botoșani a câștigat derby-ul Moldovei
Liga 1 • 30 mart., 18:58
Bogdan Andone, în lacrimi după ce Botoșani a câștigat derby-ul Moldovei! Imagini emoționante din Liga 1
Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari
Liga 1 • 18 mart., 22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
Mihai Stoica a dezvăluit schimbările majore de la FCSB: "Nimeni nu doarme noaptea"
Liga 1 • 5 mart., 16:45
„Asta ne-a dat peste cap” Mihai Stoica a dezvăluit schimbările majore de la FCSB: „Nimeni nu doarme noaptea”
Valeriu Iftime s-a prăbușit emoțional
Liga 1 • 3 mart., 18:19
Valeriu Iftime s-a prăbușit emoțional după o nouă înfrângere: „A venit noaptea, nu primăvara!” I-a decis soarta lui Bogdan Andone
U Cluj - Hermannstadt 1-0 și FCU Craiova - Voluntari 0-0 (2-4 d.l.d)
Liga 1 • 3 mart., 17:02
U Cluj – FC Botoșani 1-0. Ardelenii au „dinamitat” lupta pentru play-off. Cum arată clasamentul Ligii 1