Închide meniul

Andrei Cristea a rezistat doar patru meciuri! Decizii şoc la Poli Iaşi. Antrenorul a fost printre cei demişi

Antena Sport Publicat: 3 martie 2021, 9:21

Andrei Cristea a rezistat doar patru meciuri! Decizii şoc la Poli Iaşi. Antrenorul a fost printre cei demişi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Andrei Cristea, demis de la Poli Iaşi

  • Andrei Cristea, demis de Poli Iaşi
  • Cine va pregăti codaşa Ligii 1

Andrei Cristea a fost demis din funcţia de antrenor al echipei Poli Iaşi. El va continua însă ca fotbalist la clubul din Moldova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cristea, demis de Poli Iaşi

Fără post a rămas şi directorul de scouting Anton Heleşteanu, în timp ce preşedintele Ciprian Parachisv a scăpat cu o amendă de 10% din salariu timp de trei luni, scrie gsp

Deciziile au fost luate astăzi de Consiliul Director, alături de primarul Mihai Chirica. Fostul antrenor al Rapidului, Marian Rada, se va ocupa în perioada următoare de Poli Iaşi. 

Reclamă

"Au luat deciziile fără să fiu consultat. Acum pot să spun doar atât: Andrei nu merita să fie tratat atât de urât", a spus Ciprian Paraschiv, potrivit sursei citate.

Cristea a fost numit antrenor în locul lui Daniel Pancu la începutul lunii trecute. El a condus echipa timp de patru meciuri. A avut un egal şi două înfrângeri în campionat şi un eşec în Cupă. Poli Iaşi este ultima clasată din Liga 1, cu 16 puncte în 24 de etape. 

Reclamă

Andrei Cristea, acuzații șocante după Poli Iași – FC Voluntari 0-2

Vestea demiterii lui Andrei Cristea vine după scandalul de la meciul Poli Iași – FC Voluntari 0-2, din etapa a 25-a din Liga 1. Antrenorul ieșenilor i-ar fi adresat cuvinte şocante arbitrului Radu Petrescu. 

"O să vă povestesc ce-am aflat eu că se afla în raportul de arbitraj al lui Petrescu, cel care a fluierat la Iași- Voluntari. Cristea a fost în tribună. Am auzit că Cristea i-a strigat de nenumarate ori: 'mai bine mureai la operație' sau 'mai bine rămâneai paralizat'", a dezvăluit jurnalistul Decebal Rădulescu, la Digi Sport.

Radu Petrescu a trecut prin momente grele în 2018. Arbitrului i-a fost descoperită o tumoare beningă pe creierul mic. Doar intervenția chirurgicală l-a salvat pe acesta.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Oţelul - Poli Iaşi 1-1
Liga 1 • 11 mart., 21:54
Oţelul – Poli Iaşi 1-1. Ultimul meci din sezonul regular s-a încheiat cu o remiză. Dorinel Munteanu a revenit pe bancă
Dorinel Munteanu a uimit pe toată lumea, înainte de primul meci după suspendare
Liga 1 • 10 mart., 23:19
Dorinel Munteanu a uimit pe toată lumea, înainte de primul meci după suspendare: „Am stat 3 etape nevinovat!”
Când ar putea ieşi Dinamo din insolvenţă
Liga 1 • 2 mart., 9:25
Florin Prunea, cucerit de un jucător de la Dinamo: „E un real câştig!” Verdict după remiza „câinilor” cu Poli Iaşi
Doi jucători de la Dinamo, luaţi în vizor de Andrei Nicolescu: "Alegerile nu au fost extraordinare"
Liga 1 • 1 mart., 23:48
Doi jucători de la Dinamo, luaţi în vizor de Andrei Nicolescu: „Alegerile nu au fost extraordinare”
Zeljko Kopic, concluzie clară după Poli Iaşi - Dinamo 0-0: "Meritam 3 puncte"
Liga 1 • 1 mart., 22:38
Zeljko Kopic, concluzie clară după Poli Iaşi – Dinamo 0-0: „Meritam 3 puncte”. Marele reproş pentru jucători