Închide meniul

Andrei Cristea, pus la punct de primarul Mihai Chirica! "Dacă eşti antrenor şi nu-ţi poţi stăpâni nervii, mai bine te laşi" Un psiholog chemat să o salveze pe Poli Iaşi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 martie 2021, 11:32

Andrei Cristea, pus la punct de primarul Mihai Chirica! "Dacă eşti antrenor şi nu-ţi poţi stăpâni nervii, mai bine te laşi" Un psiholog chemat să o salveze pe Poli Iaşi

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Andrei Cristea, criticat de primarul Iaşiului, Mihai Chirica, pentru scandalul cu arbitrul Radu Petrescu

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a convocat Consiliul Director de astăzi, în urma căruia s-au luat mai multe decizii dure, printre care şi demiterea antrenorului Andrei Cristea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Chirica: "Cu un asemenea limbaj nu suntem nici noi de acord"

Poli Iaşi este ultima clasată în Liga 1, dar decizia a venit în urma scandalului de la meciul cu Voluntari, de luni, când Cristea a fost acuzat că i-ar fi transmis cuvinte greu de reprodus arbitrului Radu Petrescu.

"În primul rând ne-am gândit că echipei îi lipseşte un lider pe teren. Apoi, da, pentru ieşirile sale. Dacă eşti antrenor şi nu-ţi poţi stăpâni nervii mai bine te laşi, mergi în tribună şi mănânci seminţe. Am însărcinat Comitetul Director să ceară scuze mai multor oficiali. (…) Cu un asemenea limbaj nu suntem nici noi de acord", a declarat Chirica, în gsp.

"Mai bine mureai la operaţie”, i-ar fi strigat Andrei Cristea lui Radu Petrescu, arbitrul fiind operat pe creier în 2018. "Centralul" a notat acesta lucru în raport, dar Cristea susţine că nu este adevărat. Pe transmisiunea partidei a fost auzit însă cum spune: "Petrescule, fugi la vestiare, băi infractorule!".

Mihai Chirica vrea şi un psiholog la Poli Iaşi

Fostul antrenor al Rapidului, Marian Rada, se va ocupa de Poli Iaşi până la aducerea unui nou antrenor. 

Reclamă

"Nu pot să vă dau un nume deocamdată. În două, maximum trei zile vom avea însă unul nou. Apoi trebuie să ne orientăm şi asupra unui psiholog. Să stea de vorbă cu jucătorii, să vedem de unde această neîncredere", a mai spus Mihai Chirica.

Poli Iaşi este ultima clasată în Liga 1. Ultimul succes a avut loc în decembrie: 1-0, pe terenul lui Hermannstadt. Andrei Cristea a fost numit antrenor în locul lui Daniel Pancu la începutul lunii trecute. El a condus echipa timp de patru meciuri: un egal şi două înfrângeri în campionat şi un eşec în Cupă. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și