Închide meniul

Andrei Rațiu, la un pas să plece de la Rayo Vallecano! Suma pentru care clubul îl lasă să plece pe internaționalul român

Alexandra Costea Publicat: 20 octombrie 2024, 11:46

Reclamă
Andrei Rațiu, la un pas să plece de la Rayo Vallecano! Suma pentru care clubul îl lasă să plece pe internaționalul român

Andrei Rațiu, la un pas să plece de la Rayo Vallecano!

Andrei Rațiu, la EURO 2024/ Profimedia

Andrei Rațiu este la un pas să plece de la Rayo Vallecano! Internaționalul român ar putea să se despartă în curând de clubul din LaLiga, iar acesta a stabilit deja suma transferului. Fundașul în vârstă de 26 de ani a impresionat după prestațiile de la EURO 2024 și cele din startul sezonului 2024/2025 în campionatul spaniol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul român a devenit titular la Rayo Vallecano, iar mai multe echipe din LaLiga au pus ochii pe el. Clubul spaniol și-a făcut deja planul în privința lui Rațiu și a stabilit suma pentru care poate accepta un posibil transfer.

Andrei Rațiu, la un pas să plece de la Rayo Vallecano! Suma pentru care clubul îl lasă să plece pe internaționalul român

În urmă cu puțin timp, jurnaliștii iberici au relatat că Andrei Rațiu ar avea o clauză contractuală în valoare de 25 de milioane de euro. De aceea, echipa sa nu ar vrea să-l vândă decât în schimbul acestei sume. Românul în vârstă de 26 de ani are contract cu Rayo Vallecano până în vara lui 2028.

Cu toate acestea, la finalul săptămânii, El Gol Digital a precizat că prețul internaționalului român ar fi, de fapt, de doar 5 milioane de euro. Astfel, suma a devenit mult mai realistă. Fundașul are o cotă de piață în valoare de 4 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Oficialii de la Rayo sunt de părere că suma de 5 milioane de euro este una corectă și ar reprezenta un profit considerabil. Andrei Rațiu a fost transferat cu doar 500.000 de euro în vara anului 2023. De asemenea, și Villarreal ar avea de câștigat de pe urma unui potențial transfer. „Submarinul galben” va primi jumătate din suma unei viitoare înțelegeri, deoarece deține 50% din drepturile federative ale românului poreclit „Sonic”.

Reclamă
Reclamă

De asemenea, presa spaniolă a mai precizat că cele 5 milioane de euro reprezintă o sumă relativ mică. Astfel, eventualele oferte în privința lui Rațiu ar putea fi făcute în săptămânile următoare.

Între timp, Rațiu este așteptat să fie titular pentru Rayo Vallecano în confruntarea cu Mallorca. Fundașul dreapta a fost inclus în echipele probabile de către cei de la Sports Mole, ocupându-și postul preferat.

Cele două echipe care se luptă pentru transferul lui Andrei Raţiu

Atletico Madrid şi Villarreal sunt în luptă pentru a obţine semnătura lui Andrei Raţiu. Ambele cluburi îl au pe lista de transferuri pe internaţionalul român în vârstă de 26 de ani.

Reclamă

Diego Simeone l-a pus pe lista de transferuri pe Andrei Raţiu, dorind să-i creeze competiție lui Nahuel Molina, fundaşul dreapta de meserie din lotul lui Atletico Madrid. Tehnicianul madrilenilor apreciază calitățile ofensive ale internaționalului român. Mai mult îl consideră o „opțiune ideală” pentru echipa sa, notează sursa citată mai sus.

Andrei Rațiu este crescut în academia „Submarinului galben”.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:11

Fiul lui Gică Popescu, aproape de o accidentare groaznică în Giuleşti. Hromada a avut o intrare brutală şi a fost eliminat

23:05

VIDEOAl Ain – Al Hilal 4-5 a fost în AntenaPLAY. Neymar a revenit pe teren, după un an de absenţă, într-un meci „nebun”, cu 9 goluri!

22:57

Alexandru Dobre a marcat o „dublă” la debut şi i-a cucerit pe fanii Rapidului cu un singur gest

22:41

Rapid – Farul Constanţa 5-0. Echipa lui Şumudică a umilit-o pe cea a lui Hagi! Alex Dobre, dublă la debut! Show total în Giuleşti

22:39

„Vor plăti scump”. Măsuri drastice la FCSB! Meme Stoica i-a luat în vizor pe fotbaliştii care iau galben pentru proteste

22:30

Patronul Universităţii Craiova, criticat dur după ce echipa lui s-a încurcat cu FC Botoşani: „Rotaru dă greş, ca de obicei”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 FotoCum a fost surprins Mircea Lucescu, la câteva secunde după golul din foarfecă marcat de Daniel Bîrligea 5 Adrian Mutu, ofertă surpriză din Liga 1! Suma cerută de „Briliant” la semnătură 6 FotoDenis Drăguş, anunţ ferm înainte de Dinamo – FCSB: „Ei sper să câştige!”. Ce a spus când a fost pus să aleagă „adevărata Steaua”
Citește și