Închide meniul

Ansu Fati a primit veşti dezastruoase. Puştiul de 80 de milioane de euro al Barcelonei are nevoie de o nouă operaţie! Când ar putea reveni pe gazon

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 martie 2021, 6:59

Ansu Fati a primit veşti dezastruoase. Puştiul de 80 de milioane de euro al Barcelonei are nevoie de o nouă operaţie! Când ar putea reveni pe gazon

Profimediaimages

Ansu Fati risccă să revină pe teren abia în sezonul viitor

Potrivit celor de la Radio Catalunya, citaţi de Mundo Deportivo, meniscul atacantului încă nu este suturat. În condiţiile date, e nevoie de o nouă intervenţie chirugicală. Veştile sunt îngrozitoare pentru tânărul de 18 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ansu Fati riscă să fie din operat

Ansu Fati mai are nevoie doar de o minune pentru a mai juca vreun meci în acest sezon. Riscă să spună adio şi convocării pentru Campionatul European şi Jocurile Olimpice.

Spaniolul începuse perfect această ediţie de campionat. Juca extraordinar alături de Lionel Messi şi marcase 4 goluri în cele 7 apariţii din La Liga. Cota lui de piaţă a avut un salt uriaş şi a ajuns la 80 de milioane de euro.

Noul star al Barcelonei s-a accidentat grav la finalul anului trecut, în meciul cu Betis Sevilla, câştigat de vicecampioana Spaniei cu 5-2. Atacantul de 18 ani a fost schimbat la pauză cu Lionel Messi. Tânărul jucător a suferit o ruptură de menisc la genunchiul stâng.

Ansu Fati a impresionat împotriva rivalilor de la Real Madrid şi a devenit cel mai tânăr marcator din istoria El Clasico! Vechiul record era deținut de legendarul Raul, care a marcat la 18 ani și 85 de zile. Mai mult, Fati a marcat golul cu numărul 400 pentru Barcelona în derby-urile cu gruparea blanco.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” Vezi toate știrile
Citește și