Închide meniul

Ante Puljic, răbufnire violentă despre situația de la Dinamo: ”Ne-au tratat ca pe niște câini! Oriunde în lume se dă un nenorocit de salariu”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 4 ianuarie 2021, 16:18

Ante Puljic, răbufnire violentă despre situația de la Dinamo: ”Ne-au tratat ca pe niște câini! Oriunde în lume se dă un nenorocit de salariu”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ante Puljic a răbufnit povestind despre situația de la Dinamo

Întrebat de ce nu a fost prezent la reunirea lotului, Puljic a anunțat că nu a putut ajunge din cauza unor noi reguli împotriva COVID-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Trebuia să plec de duminică, via Amsterdam, de la Split, doar că s-a introdus o regulă nouă în Olanda, prin care nu poți nici măcar tranzita această țară fără test coronavirus negativ. Am tot căutat soluții, am făcut luni dimineață și testul, aștept rezultatul. Sper ca miercuri să fiu la București, o să văd în funcție de rezultat”.

Ante Puljic: ”E strigător la cer, este Crăciunul!”

Puljic a mărturisit și ce l-a deranjat cel mai mult din toată situația: faptul că, indiferent de ce se întâmplă la Dinamo, jucătorii nu au primit nimic nici măcar de Crăciun.

”Măi omule, a venit Crăciunul, a venit Revelionul, oriunde în lumea asta, se plătește un nenorocit de salariu. De ce? Pentru că este Crăciunul! Indiferent dacă crezi sau nu. 

E strigător la cer, ne-a atins, pe mine și pe colegi, faptul că am fost lăsați ca niște câini, pe drumuri, gen. Cum poți să-i păcălești pe oameni în așa hal?! Nu e vorba doar de Cortacero aici.

Reclamă

 Toți de la club sunt vinovați. Te duci și cauți bani, îi găsești. Ne-au tratat ca pe niște „piece of shit”. Poți accepta multe, dar nu și bătaia de joc de Crăciun. Sincer, pe cuvânt, chiar am crezut că Dinamo ne va plăti un salariu de Crăciun. Eu nu vorbesc că mor de foame, dar alții de la club poate nu au avut ce pune pe masă. 

Și atunci te întrebi: „Merită?”. Toată lumea a dat totul pe teren la Dinamo. Și a primit ce? Știe cineva că Nemec joacă de o perioadă cu două coaste rupte? Sau că Anton joacă doar cu injecții? Sau că Rici Grigore are probleme cu glezna? Le pasă celor de la club?”, s-a descărcat Ante Puljic într-un interviu pt gsp.ro

Ante Puljic: ”Am primit o lovitură cu Viitorul”

”Am jucat cu dureri mari la genunchi încă de la meciul cu Viitorul, de la Constanța, de la o lovitură. O lună și jumătate de chinuri tot mai mari. Am jucat cu injecții în ultimele meciuri, suportând dureri mari. 

Reclamă 4 / 0/3

Și înainte de etapa de final cu Clinceni, am vorbit cu „Jerry” Gane: „Mister, mă doare de mor! Risc prea mult”. „Hai, Ante, trage de tine, fă ceva, joacă, n-am cu cine!”, mi-a zis. OK, am strâns din dinți, am făcut alte injecții, și am intrat pe teren”, a povestit croatul.

Ante Puljic: ”Dacă voiam să joc doar pentru bani, plecam de multă vreme”

Căpitanul lui Dinamo a vorbit din nou despre situația financiară de la club și a precizat că nu doar banii contează, însă că aceste aspecte trebuie lămurite clar pentru a putea să continue în ”Ștefan cel Mare”.

”Eu știu că suporterii DDB vor binele lui Dinamo, fanii au făcut propuneri tuturor jucătorilor, dar este o situație ciudată.

(…) Okay, tăiem salariile, dar pentru ce perioadă? Ce se va întâmpla cu banii din urmă? Dacă voiam să joc doar pentru bani, puteam pleca de multă vreme de la Dinamo! Sau nu mă întorceam.

(…) Săptămâna aceasta va fi decisivă, chiar va fi. Dacă auzi acum că Pablo a pus banii?! (râde cu poftă) Hai că e bună asta, nu? N-ar crede nimeni nici dacă ar vedea suma în cont!”, a răbufnit Ante Puljic.

Recomandări
  • Ante Puljic a vorbit despre Dinamo la începutul noului an
  • Căpitanul ”câinilor”, atac la adresa întregii conduceri

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și