Închide meniul

Ante Puljic, semnal de alarmă: „Mai avem un hop uriaş”. Croatul ar putea pleca, dar se declară „câine”: „Tricoul lui Dinamo e sfânt”

Antena Sport Publicat: 19 mai 2021, 10:19

Ante Puljic, semnal de alarmă: „Mai avem un hop uriaş. Croatul ar putea pleca, dar se declară „câine: „Tricoul lui Dinamo e sfânt

Sport Pictures via Hepta

Ante Puljic ar putea pleca de la Dinamo

  • Dinamo – Chindia, de la 18:30
  • Alb-roşii, emoţii în ultima etapă de play-out

Ante Puljic spune că Dinamo a trecut prin cel mai greu sezon, dar seria de cinci victorii la rând a adus liniştea. Alb-roşii mai au nevoie de un punct pentru a fi siguri că scapă de locurile de baraj, dar pot termina şi pe locul al doilea în play-out!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ante Puljic: „Mai avem un hop uriaș”

„Mulțumită nouă și lui Dumnezeu, situația este mult mai bună în fața ultimei etape. Nu stăm cu sufletul la gură, deși mai avem un hop uriaș. În primul rând, să atingem primul obiectiv, evitarea barajului.

Apoi, dacă se va putea, să încercăm să continuăm lupta pentru Conference League. Cred că a fost cel mai greu campionat din viața tuturor dinamoviștilor, bine că rezistăm”, a declarat Puljic pentru gsp.ro.

Reclamă

Ante Puljic: „Tricoul lui Dinamo, ceva sfânt pentru mine”

Puljic spune că tricoul lui Dinamo este sfânt, dar nu exclude o despărţire de echipă, deşi nu se află la final de contract.

„În mod normal, eu mai am un an de contract, dar depind de club și vom vedea când se va încheia sezonul ce și cum.

Reclamă

Eu sunt mândru să îmbrac tricoul lui Dinamo, e ceva sfânt pentru mine. Dar, repet, să vedem care va fi situația când se va trage linia”, a mai transmis Puljic.

Fundaşul central croat, în vârstă de 33 de ani, a fost unul dintre jucătorii de bază în actualul sezon. El a evoluat în 36 de meciuri, în campionat şi în Cupă, şi a marcat un gol.

Puljic este evaluat de transfermarkt la 450 de mii de euro. Croatul a revenit la Dinamo de la Al Faisaly, în toamna lui 2019, după ce mai evoluase pentru „câini” în sezonul 2015-2016.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo îi dă drumul lui Deian Sorescu

Dinamo s-ar putea despărţi şi de Deian Sorescu. Şefii clubului vor să îl lase să plece însă doar în afara ţării. Asta poate însemna şi încasarea unei sume importante pentru viitorul clubului.

„Deian are calitate să meargă în străinătate, să urmeze o carieră mult mai sus. Trebuie să plece din campionatul românesc! Asta e clar”, a spus Marius Nicolae la TV Telekom Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”