Închide meniul

Antoine Griezmann, atac la adresa criticilor: ”Am tăcut mult timp și e suficient!” Ce a spus despre relația cu Lionel Messi

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 24 noiembrie 2020, 5:55

Antoine Griezmann, atac la adresa criticilor: ”Am tăcut mult timp și e suficient!” Ce a spus despre relația cu Lionel Messi

Antoine Griezmann

profimediaimages

Antoine Griezmann a mărturisit că se simte ca o țintă ușoară în Barcelona deoarece nu oferă multe declarații și nici nu îi pune pe reprezentanții săi să facă acest lucru. Într-un interviu cu spaniolii de la Universo Valdano, el a declarat că și-ar fi dorit să vorbească pe teren, ”dar este timpul să punem lucrurile la locul lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am acceptat aceste lucruri multă vreme și am spus că este suficient. Accept critica deoarece știu că nu vedem cea mai bună variantă a lui Griezmann, dar uneori aceste lucruri trec.

Din moment ce eu nu vorbesc și nu îi fac pe oameni să vorbească, sunt o țintă ușoară. Într-un an și jumătate am avut trei antrenori, fiecare cu stilul lor și o pandemie între ei. Acest lucru face ca adaptarea să fie grea”, a declarat Antoine Griezmann.

Antoine Griezmann despre Leo Messi: ”Mi-a spus că l-a durut!”

Francezul a vorbit și despre relația pe care o are de fapt cu Lionel Messi, atât de atacată de restul lumii. Griezmann a recunoscut că au fost câțiva ochi care nu l-au plăcut în vestiar pentru că a respins Barcelona prima dată, dar a declarat că:

”Am vorbit cu Leo și mi-a spus că l-a durut prima oară când am refuzat, dar că va merge până la moarte cu mine pentru că sunt în echipa lui”.

Reclamă

Antoine Griezmann despre declarația fostului agent: ”Nu am nicio relație cu el”

Griezmann a vorbit și despre declarațiile fostui său agent care a acuzat ”imperiul terorii” pe care Messi îl conduce la Barcelona.

Francezul a explicat că ”declarațiile fostul meu agent nu ajuta și dor, la fel ca cele ale unchiului meu. Nu am nicio relație cu unul, iar celălalt nu știe cu ce se mănâncă fotbalul. Relația mea cu Leo este una de respect absolut”, a lămurit Griezmann conform spaniolilor de la As.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Antoine Griezmann, declarații la adresa criticilor
  • Francezul a lămurit relația cu Lionel Messi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și