Închide meniul

Anunţul imens făcut de fanii lui Dinamo! Ce au realizat înaintea derby-ului cu FCSB. "Să nu ne oprim!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 februarie 2021, 19:00

Anunţul imens făcut de fanii lui Dinamo! Ce au realizat înaintea derby-ului cu FCSB. "Să nu ne oprim!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Fanii lui Dinamo au strâns peste 5.000.000 de lei ca să salveze clubul

Suporterii lui Dinamo au anunţat chiar înaintea derby-ului cu FCSB, de mâine, din Cupa României, că au adunat până acum un milion de euro şi că numărul membrilor se apropie de 14.000, aproape cât capacitatea stadionului Ştefan cel Mare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am trecut de o bornă kilometrică în drumul nostru spre 2 milioane de euro"

DDB a mai precizat pentru meciul cu FCSB, de mâine seară, ar putea fi epuizate toate biletele virtuale puse în vânzare.

"Am mai spart un prag, 5.000.000 lei! Și asta nu e tot. Urmează să actualizăm sumele și cu ultimul sold out de pe Arena Națională (meciul cu Gaz Metan) și cu sumele de la sold out-ul de care ne apropiem acum. 

După actualizarea soldului vom avea cu 10% mai mult, adică în jur de 5.500.000 lei. Am trecut de o bornă kilometrică foarte importantă în drumul nostru spre 2 milioane de euro. 
Ne apropiem de 14.000 de membri. 

S-a spus de multe ori că suntem puțini față de 122.000 de oameni care sunt pe pagina aceasta. Nu e deloc așa. 14.000 de socios într-un timp atât de scurt înseamnă enorm de mult", au transmis fanii DDB, într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a "Peluzei Cătălin Hâldan".

Reclamă

DDB speră ca Dinamo să se salveze la fel ca Hajduk Split

Fanii acţionari au luat drept model un alt club istoric, din Croaţia, care a trecut, la fel ca Dinamo, prin momente dificile din punct de vedere financiar. 

"Dacă ar fi să ne comparăm cu un alt club din sud-estul Europei, Hajduc Split, care a pornit cu proiectul socios cu câțiva ani înaintea noastră, stăm destul de bine. Ei au puțin peste 10.000 de membri, iar cotizația lor costă puțin peste 10€. 

Haiduc Split a reușit să atragă atenția investitorilor și sponsorilor tocmai prin proiectul socios și acum clubul este salvat. Suntem încrezători că vom reuși și noi. Secretul este acesta: să nu ne oprim!", au mai comunicat fanii lui Dinamo, care speră să scape de acţionarii spanioli.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și