Închide meniul

Anunţul lui Victor Becali despre transferul lui Ianis Hagi la Fenerbahce: „Întotdeauna l-a plăcut Mourinho”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 iunie 2024, 19:23

Reclamă
Anunţul lui Victor Becali despre transferul lui Ianis Hagi la Fenerbahce: „Întotdeauna l-a plăcut Mourinho

Anunţul lui Victor Becali despre transferul lui Ianis Hagi la Fenerbahce

Ianis Hagi, în timpul interviului / AS.ro

Anunţul lui Victor Becali despre transferul lui Ianis Hagi la Fenerbahce. Becali spune că, în acest moment, nu există discuţii cu privire la transferul lui Ianis Hagi, dar nu exclude ca acest lucru să se întâmple.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Becali a mai dezvăluit că Jose Mourinho l-a plăcut întotdeauna pe Ianis Hagi şi a anunţat bugetul uriaş pe care îl are la dispoziţie pentru transferuri.

Anunţul lui Victor Becali despre transferul lui Ianis Hagi la Fenerbahce

Momentan noi nu știm nimic concret în ceea ce privește transferul lui Ianis Hagi la Fenerbahce. Știți foarte bine care este relația noastră cu Jose Mourinho. Momentan nu este nimic. Dar asta nu înseamnă că Ianis Hagi nu ar putea ajunge la Fenerbahce.

Întotdeauna Mourinho l-a plăcut pe Ianis Hagi. Întotdeauna l-a văzut ca pe un jucător de mare calitate. Sunt alegeri acum la Fenerbahce. După ce se liniștesc lucrurile, Mourinho se apucă și el de treabă și face lista de transferuri.

Nu putem să confirmăm acum că Ianis va ajunge la Fenerbahce, dar orice se poate întâmpla în viitorul apropiat. Mourinho va aduce jucători de peste 100.000.000 de euro. Acesta este bugetul record pe care Fener i-l pune la dispoziție și va aduce jucători foarte, foarte valoroși„, a spus Victor Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Ianis Hagi, reacţie categorică după ce s-a scris despre interesul lui Fenerbahce: „Nu vreau să mă repet”

La Fenerbahce tocmai a venit Jose Mourinho. Ianis Hagi s-ar afla pe lista antrenorului portughez. După un sezon petrecut la Alaves, sub formă de împrumut, Ianis Hagi se va întoarce la Rangers vara aceasta.

Înaintea meciului cu Liechtenstein, Ianis Hagi nu a vrut să vorbească despre interesul turcilor pentru el şi a declarat că impresarii său sunt în măsură să vorbească despre viitorul său:

Am spus-o şi nu vreau să mă repet. Ce am avut de discutat şi ce ţine despre viitorul meu am făcut-o deja. Restul, puteţi vorbi cu impresarii, ei pot veni în faţa voastră”, a spus Ianis Hagi, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Ianis Hagi va purta numărul 10 la EURO 2024

Ianis Hagi va purta numărul 10 la EURO 2024! fIUL „Regelui” va îmbrăca acest tricou emblematic, după ce Nicolae Stanciu, cel care este de fapt decarul naţionalei, va purta la turneul final numărul 21, al lui Olimpiu Moruţan.

FRF a făcut anunţul despre faptul că Ianis Hagi va fi decarul naţionalei, la primul turneu final la care va participa România, după o pauză de opt ani. Oficialii Federaţiei au amintit de faptul că numele Hagi, pe tricoul cu numărul 10, va reveni astfel la un turneu final, după nu mai puţin de 24 de ani.

La EURO 2000, Gică Hagi purta pentru ultima oară tricoul cu numărul 10 la un turneu final. La momentul respectiv, naţionala reuşea pentru prima dată să iasă din grupe la un Campionat European, urmând să fie învinsă de Italia, în sferturi.

„Acum, fiul său, Ianis Hagi, duce povestea mai departe, iar HAGI 10 revine la EURO, aducând o notă de nostalgie și mândrie fanilor echipei naționale”, a anunţat frf.ro.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:59

Gigi Becali va încasa o altă sumă importantă dacă se face transferul uriaş al lui Dennis Man!

16:55

LIVE VIDEOCalificările din Formula 2 ale Marelui Premiu din Spania sunt ACUM în AntenaPLAY. Paul Aron, cel mai rapid din antrenamente

16:35

VIDEOChristian Mansell, cel mai rapid pilot în calificările din Formula 3 din Spania! Sprintul e sâmbătă (11:40, AntenaPLAY)

16:30

LIVE TEXTSlovacia – Ucraina 1-0. Schranz a deschis scorul după mai multe ocazii ratate! Jucătorii lui Rebrov, într-o situaţie teribilă

15:42

Câți bani a câștigat Leonard Doroftei în carieră. Marele campion a dat toate cărțile pe față

15:37

Răzvan Arnăut s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team România a ajuns la 93 de sportivi!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și