Închide meniul

”Ar putea să nu mai fie niciodată la fel!” În cât timp se poate întoarce Virgil van Dijk după accidentarea groaznică cu Everton

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 22 octombrie 2020, 9:15

”Ar putea să nu mai fie niciodată la fel!” În cât timp se poate întoarce Virgil van Dijk după accidentarea groaznică cu Everton

profimediaimages

Virgin van Dijk și goalkeeper-ul Jordan Pickford

Antrenorul Jürgen Klopp a fost destul de optimist în privința recuperării superstarului din apărarea sa și a sperat că îl poate avea înapoi în cel mult o jumătate de an după operația la genunchi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Van Dijk ar putea să nu mai fie niciodată la fel

Trevor Sinclair, fostul atacant al lui Manchester City, nu împărtășește însă părerea lui Klopp și spune că este greu de estimat cât de afectat va fi fundașul olandez.

"Dacă ar fi suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior fără impact, cum se întâmplă frecvent, fără un atac al adversarului și o torsiune în plus a piciorului, atunci refacerea era mai simplă și dura numai șapte-opt luni. Nu-i exclus să îi fi fost atins și ligamentul posterior. Mă tem că Van Dijk nu va mai fi niciodată la fel!", a declarat acesta, conform gsp.ro

Wijnaldum: ”De data asta au mers prea departe”

Georginio Wijnaldum, colegul lui van Dijk de la Liverpool și de la echipa națională a Olandei, a răbufnit și el după intrarea inconștientă a lui Jordan Pickford:

”E greu de înțeles ce s-a întâmplat, toată lumea a rămas șocată. Modul în care Pickford s-a aruncat la duel a fost complet stupid. 

Reclamă

Nu cred că a vrut să-l accidenteze pe Virgil, însă nu i-a păsat deloc de consecințele tacklingului. Am mai îndurat faulturi dure în ultimele ciocniri cu Everton, dar de data asta au mers prea departe", a tunat mijlocașul ”cormoranilor”.

Mai mult, presa engleză afirmă că vestiarul lui Liverpool este extrem de afectat în urma celor petrecute și că jucătorii nu au putut să doarmă după meciul cu Everton.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și