Închide meniul

Are 110 kilograme şi joacă la Campionatul Mondial. Cine este handbalistul care a uluit mapamondul. Adversarii nu au avut nicio şansă!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 ianuarie 2021, 16:20

Are 110 kilograme şi joacă la Campionatul Mondial. Cine este handbalistul care a uluit mapamondul. Adversarii nu au avut nicio şansă!

Profimediaimages

Gauthier Mvumbi cântăreşte 110 kilograme

Toate privirile le-a atras pivotul Gauthier Mvumbi. "Gigantul" din Congo a uluit prin fizicul său impunător. Sportivul de 26 de ani a fost uşor de recunoscut şi şi-a lăsat adversarii cu gura căscată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gauthier Mvumbi a făcut senzaţie la Campionatul Mondial

Gauthier Mvumbi are 1.92 metri şi o greutate uriaşă. Conform IHF, handbalistul născut în Franţa cântăreşte nu mai puţin de 110 kilograme. 

Pivotul celor din Congo le-a pus mari probleme argentinienilor. Nu a putut fi oprit şi a înscris patru goluri din tot atâtea aruncări. Statisticile lui sunt lăudabile din moment ce a rezistat pe teren numai 11 minute şi 17 secunde!

Reclamă

Pentru naţionala statului Congo urmează un meci chiar şi mai dificil în grupa D. O va întâlni chiar pe campioana en-titre, Danemarca.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și