Închide meniul

Arena Naţională, vot de încredere de la UEFA. Ce au fost anunţaţi fanii care vin să vadă meciurile de la EURO pe cel mai mare stadion din România

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 aprilie 2021, 15:08

Arena Naţională, vot de încredere de la UEFA. Ce au fost anunţaţi fanii care vin să vadă meciurile de la EURO pe cel mai mare stadion din România

ProfimediaImages

Arena Naţională, locaţie de încredere pentru EURO

În contextul sanitar complicat generat de pandemia de COVID-19, dar şi ca urmare a directivelor şi protocoalelor UEFA privind competiţiile fotbalistice cu spectatori, Federaţia Română de Fotbal a încredinţat către DEKRA România misiunea extrem de importantă de auditare şi certificare a Arenei Naţionale ca Locaţie de Încredere, prin evaluarea măsurilor de protecţie sanitară aşa cum sunt ele precizate de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii precum şi prin cerinţele, ghidurile şi protocoalele UEFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Evaluarea s-a efectuat de către o echipă de auditori DEKRA pe parcursul a două zile şi a inclus o etapă de verificare a funcţionalităţii măsurilor de securitate sanitară înaintea, în timpul şi după meciul România: Germania din preliminariile CM din 2022.

Spectatorii de pe Arena Naţională, în afara oricărui pericol

Listele de verificare au fost unele complexe, compuse din 266 puncte de verificare pe aspectele generale şi 129 puncte de verificare pe aspectele specifice UEFA.

Viitoarele competiţii naţionale şi internaţionale găzduite de Arena Naţională, inclusiv meciurile din cadrul EURO 2020, se vor afla de asemenea sub semnul siguranţei, Federaţia Română de Fotbal fiind până acum singura entitate la nivel European care a ales validarea independentă şi imparţială a măsurilor de protecţie sanitară împotriva răspândirii COVID-19 din partea unui organism internaţional de certificare.

FRF şi Arena Naţională au astfel instrumentele necesare pentru a obţine o securitate reală a spectatorilor, a personalului şi a activităţilor per ansamblu.

Reclamă

FCSB a spus adio definitiv Arenei Naționale! Anunțul făcut de LPF

Este oficial. FCSB nu va mai disputa niciun meci în acest sezon pe Arena Națională. Anunțul a fost făcut de Liga Profesionistă de Fotbal (LPF). Formaţia lui Toni Petrea se va muta la Giurgiu.

Stadionul Marin Anastasovici a fost alegerea echipei lui Gigi Becali. Roș-albaștrii au jucat deja acolo împotriva Universității Craiova, meci încheiat 0-0. Prima partidă din play-off pentru FCSB la Giurgiu va fi cu FC Botoșani.

Reclamă 4 / 0/3

"Din cauza faptului că proprietarul Arenei Naționale a suspendat contractul clubului în perioada de pregătire a turneului final al Campionatului European, FCSB a solicitat programarea meciurilor din organizarea proprie pe stadionul din Giurgiu, încheind în acest sens un contract pentru dreptul de folosință al acestuia la toate meciurile din play-off", se arată în comunicatul emis pe site-ul oficial al LPF.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și