Închide meniul

Argentina – Italia, amical de cinci stele! Lionel Messi, faţă în faţă cu Marco Verratti şi Gianluigi Donnarumma. Când va avea loc duelul de lux

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 septembrie 2021, 20:06

Argentina – Italia, amical de cinci stele! Lionel Messi, faţă în faţă cu Marco Verratti şi Gianluigi Donnarumma. Când va avea loc duelul de lux

Lionel Messi

Profimediaimages

Argentina – Italia, amical de cinci stele! Lionel Messi, faţă în faţă cu Marco Verratti şi Gianluigi Donnarumma

Italia, campioana Europei, şi Argentina, câştigătoarea Cupei Americii de Sud, se vor întâlni într-un meci, în iunie 2022, au anunţat confederaţiile de pe cele două continente, informează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Argentina – Italia, Lionel Messi va juca împotriva proprilor coechipieri de la PSG, Marco Verratti şi Gianluigi Donnarumma.

UEFA şi Conmebol au planificat această întâlnire între campioanele continentale „în timpul ferestrei internaţionale din iunie”, „într-un loc care urmează a fi confirmat”, se arată într-un comunicat de presă comun, citat de news.ro.

Cele două foruri intenţionează, de asemenea, să-şi „consolideze cooperarea”, legată în prezent de „fotbal feminin, futsal şi tineret, de schimbul de arbitri şi de pregătirea tehnică”, prin deschiderea unui birou comun la Londra.

Reclamă

Obiectivul comun este să dezvolte fotbalul „dincolo de ariile lor geografice, ca o punte care să unească oamenii, ţările, continentele şi culturile” şi să fie de acord „asupra altor subiecte de interes reciproc”.

UEFA şi CONMEBOL, în război cu FIFA

Apropierea dintre cele mai puternice confederaţii din fotbalul mondial vine în mijlocul unui război cu FIFA, care intenţionează să dubleze frecvenţa Cupei sale Mondiale, organizând-o la fiecare doi ani.

UEFA şi CONMEBOL se opun unui astfel de plan, care le-ar afecta calendarul şi ar concura cu competiţiile lor, având sprijinul multor ligi naţionale, asociaţii de fani şi uniunii jucătorilor FIFPro.

Reclamă 4 / 0/3

Confruntată cu acest val de respingere, FIFA beneficiază de sprijinul foştilor jucători şi antrenori care participă la programul său de „legende”, dar şi al unei majorităţi „tăcute” a ţărilor mici, dependente de banii produşi de Cupa Mondială. FIFA va consulta, joi, pe această temă, cele 211 de federaţii care au aderat la forul mondial.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și