Închide meniul

Artificiul prin care Gigi Becali poate primi o pensie lunara de 45.000 de euro. Planul pus la cale de omul de afaceri

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2021, 16:26 / Actualizat: 15 iunie 2022, 23:35

Reclamă
Artificiul prin care Gigi Becali poate primi o pensie lunara de 45.000 de euro. Planul pus la cale de omul de afaceri

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este unul dintre bogaţii României

În 2008, Becali a decis să plătească lunar 50.000 de euro la un fond de pensii private. Jurnaliştii de la ziare.com anunţau atunci că, în momentul în care va împlini vârsta de 65 de ani, omul de afaceri va primi una dintre cele mai mari pensii din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, pensie de 45.000 de euro

Gigi Becali mai are de aşteptat trei ani până să devină pensionar. Va putea încasa atunci, lună de lună, nu mai puţin de 45.000 de euro. Suma îi poate intra în conturi timp de 30 de ani, dacă nu s-a oprit din cotizat între timp!

Finanţatorul lui FCSB a strâns o avere spectaculoasă. În topul persoanelor care investesc în sport, patronul celor de la FCSB e pe locul 3, cu o avere estimată la 350-450 milioane de euro. Ion Ţiriac e primul, cu două miliarde de euro.

Eu încet, încet renunţ la toate. Nu mai vreau decât afacerile care sunt vechi. Nu se poate altfel. Vrei să pui bază în oameni sau în Hristos? Nu poţi să faci afacere curată cu politica şi afacerile. Nu mă pot ruga dacă nu am inima curată„, spunea Gigi Becali, la finalul anului trecut.

Gigi Becali, cadou de peste 300.000 de euro pentru Alexandra

Gigi Becali nu are limite atunci când vine vorba de fetele lui. Patronul de la FCSB i-a făcut cadou de peste 300.000 de euro Alexandrei, fiica mijlocie. „Sunt cele mai importante de pe Pământul ăsta”, a spus întotdeauna latifundiarul.

Reclamă

Fata de 25 de ani a primit cadou un Bentley Continental GT Mulliner, ultimul model construit de britanici. Varianta full option a bolidului ajunge până la 350.000 de euro.

Pentru mine, familia înseamnă totul, iar fetele sunt cele mai importante de pe Pământul ăsta. Lor le dau totul. Vreau să îmi aranjez fetele, nepoții, le las averea mea și o să plec în munți, mă călugăresc. O să veniți să-mi luați interviuri prin codrii în care mă voi afla”, spunea în trecut Becali, cel care are 3 fete. Theodora (26 de ani), Alexandra (25 de ani) şi Cristina (20 de ani).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 2-0. Andrei Ivan a dat lovitura! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape Vezi toate știrile
Citește și