Închide meniul

AS.ro LIVE | "A fost un an excelent". Răzvan Lucescu, dezvăluiri despre momentele cheie din 2020. "Aceea a fost marea nedreptate!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 decembrie 2020, 7:39

Reclamă
AS.ro LIVE | "A fost un an excelent". Răzvan Lucescu, dezvăluiri despre momentele cheie din 2020. "Aceea a fost marea nedreptate!"

Răzvan Lucescu, la AS.ro LIVE

Românul a avut și dificultăți în 2020, din cauza pandemiei. Răzvan Lucescu a avut Covid-19 și a dat indicații, în derby-ul cu Al Nassr, din izolare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu, "șeic" în Arabia Saudită cu Al Hilal

"Din punctul meu de vedere aș spune că este un an excelent pe plan personal. Ceea ce se întâmplă în lume este o dramă, dar de fiecare dată când omenirea a avut astfel de probleme a reușit să treacă peste. Pe plan sportiv, am câștigat campionatul, Cupa. 

A fost acea frustrare din Champions League, când am fost scoși pe nedrept din competiție. Dar noi câștigasem grupa și asta mie, ca antrenor, mi-a dat o linișite și convingerea că am făcut tot ce a depins de noi ca pe teren să câștigăm", a declarat Răzvan Lucescu la AS.ro LIVE.

Al Hilal a fost eliminată din Liga Campionilor Asiei din cauza unui focar de coronavirus la club. Au fost 18 cazuri de coronavirus la club, astfel că s-a luat decizia ca meciul cu Sabab Al Hilal Dubai să nu se mai dispute.

Reclamă
Reclamă 4

"Asta a fost marea nedreptate, pentru că finala Champions League s-a jucat sâmbăta trecută, era timp suficient să se dispute. În spatele acestei eliminări cred că sunt și foarte multe interese. Există interese obscure, aici a fost mai pe față făcută această poveste.

Eram o echipă în mare formă, determinați să câștigăm. Eram favoriți și probabil se dorea o altă câștigătoare, altfel nu îmi pot explica", a răbufnit antrenorul român. 

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele de start

20:50

Jaqueline Cristian, după victoria uriaşă de la Jocurile Olimpice 2024 cu Garcia: „Mă simt datoare să dau tot ce am mai bun”

20:44

„Ceea ce am văzut la Paris, am văzut doar în Asia!” Bernadette Szocs, surprinsă de ceea ce a găsit la Jocurile Olimpice 2024

20:14

Video„Ce meci de senzație!” Promisiunea făcută de Elisabeta Lipă, după ce a văzut victoria fabuloasă obținută de Jaqueline Cristian

19:55

VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY

19:33

Max Verstappen, semne de întrebare după calificările Marelui Premiu al Belgiei: „Nu ştiu cât de rapizi vom fi mâine”

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 4 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și