Închide meniul

AS.ro LIVE | Alex Bourceanu a fost invitatul lui Dan Pavel. Fostul căpitan de la FCSB a venit cu dezvăluiri savuroase

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 februarie 2023, 10:25 / Actualizat: 13 iulie 2023, 23:56

AS.ro LIVE | Alex Bourceanu a fost invitatul lui Dan Pavel. Fostul căpitan de la FCSB a venit cu dezvăluiri savuroase

AS.ro LIVE Alex Bourceanu invitatul lui Dan Pavel

Alexandru Bourceanu, în timpul unui interviu pentru AS.ro / Antena Sport

AS.ro LIVE | Alex Bourceanu a fost invitatul lui Dan Pavel. Fostul căpitan de la FCSB a venit să îşi spună povestea, după o carieră impresionantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bourceanu și-a agățat ghetele în cui în 2021, după o ultimă experiență la SCM Gloria Buzău. Fostul internațional a trăit cele mai frumoase momente ale carierei la FCSB, echipă în tricoul căreia a câștigat 7 trofee: 3 titluri, o Cupă a României, două Cupe ale Ligii și o Supercupă a României.

AS.ro LIVE | Alex Bourceanu a fost invitatul lui Dan Pavel

În momentul în care am câştigat titlul erau 7 ani de când Steaua nu mai câştigase titlul. Am câştigat cu Steaua, am câştigat cu FCSB”, spunea Bourceanu când a fost întrebat despre conflictul CSA Steaua – FCSB.

Fostul mijlocaș, de profil defensiv, a ajuns la echipa lui Gigi Becali în 2011, de la Poli Timișoara, în schimbul sumei de 750.000 de euro. Per total, Bourceanu a adunat 176 de meciuri în tricoul „roș-albaștrilor”, reușind să marcheze 4 goluri și să ofere 30 de pase decisive.

De-a lungul carierei, Bourceanu a mai evoluat la Dunărea Galați, Oțelul Galați, Poli Timișoara, Trabzonspor, Arsenal Tula, Dunărea Călărași și SCM Gloria Buzău. Fostul mijlocaș a bifat și 27 de selecții la naționala României. Bourceanu a debutat sub „tricolor” în 2009, sub comanda lui Victor Pițurcă.

Reclamă

(n.r. Ai putea lucra cu Gigi Becali, ca antrenor?) E foarte important ca în momentul în care discuţi cu patronul… patronul discută cu tine, de fapt!”, a declarat fostul căpitan al FCSB.

Jucătorul pe care Alex Bourceanu îl propune la echipa naţională

Fostul internațional are o opinie clară atunci când vine vorba de postul de goalkeeper al naționalei României. Alex Bourceanu l-a nominalizat pe Florin Niță și spune că nu există o altă soluție mai bună în acest moment.

Chiar dacă Florin Niță s-a despărțit de Sparta Praga, fostul mijlocaș de la FCSB are în continuare încredere totală în calitățile goalkeeper-ului român.

Reclamă 4 / 0/3

Sigur că Florin Niță e o soluţie pentru echipa naţională. Cât timp a apărat, a făcut-o excelent. E un băiat foarte bun pentru grup, e un profesionist sută la sută şi cei tineri pot învăţa multe de la el.

Din punctul de vedere al performanţei, nimeni nu-i poate reproşa nimic lui Florin Niţă și probabil că va fi convocat. E cel mai bun portar pe care-l avem în acest moment”, a spus Alex Bourceanu la sport.ro.

19 meciuri a jucat portarul de 35 de ani pentru naționala României. El a fost portarul preferat de Mirel Rădoi în campania de calificare pentru Campionatul Mondial din Qatar.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și