Închide meniul

AS.ro LIVE | Dan Petrescu, interviu – eveniment în emisiunea lui Cătălin Oprişan! Antrenorul campioanei a dat cărţile pe faţă

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 iunie 2022, 23:28 / Actualizat: 14 iunie 2022, 11:20

AS.ro LIVE | Dan Petrescu, interviu – eveniment în emisiunea lui Cătălin Oprişan! Antrenorul campioanei a dat cărţile pe faţă

Dan Petrescu, interviu-eveniment la AS.ro LIVE

Dan Petrescu vine cu pove;ti de senzaţie | Captură Antena Sport

Dan Petrescu, interviu – eveniment la AS.ro LIVE, marţi, ora 10:30. Antrenorul campioanei dă cărţile pe faţă în emisiunea lui Cătălin Oprişan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai de succes antrenor din ultimii ani în fotbalul românesc a acordat un amplu interviu în care a vorbit despre principalele subiecte din fotbalul românesc. Dan Petrescu analizează şi prestaţia naţionalei lui Edi Iordănescu din meciurile din Nations League. De asemenea, Dan Petrescu va dezvălui ce pariu nebun a făcut cu jucătorii de la CFR Cluj.

Dan Petrescu, interviu – eveniment la AS.ro LIVE

Dan Petrescu e convins că, după victoria cu Finlanda, naţionala României va câştiga şi partida cu Muntenegru. La AS.ro LIVE aflaţi scorul la care se aşteaptă antrenorul celor de la CFR Cluj.

Petrescu va vorbi şi despre obiectivul din noul sezon la CFR Cluj. Vrea un nou titlu, dar şi să ducă echipa în grupele Ligii Campionilor.

Noi cam aşa vrem să fim! Trebuie să încercăm, dar trebuie să fim realişti„, e dorinţa lui Dan Petrescu. Mai multe detalii despre planurile lui Dan Petrescu le aflaţi la AS.ro LIVE, marţi, de la 10:30.

Reclamă

Dan Petrescu va continua şi războiul cu sistemul competiţional din România. Ce îl nemulţumeşte pe antrenorul campioanei, vedeţi în interviul-eveniment de la AS.ro LIVE.

În sezonul trecut, Dan Petrescu a intrat în istoria fotbalului românesc. „Omul trofeu”, aşa poate fi numit Dan Petrescu, şi-a trecut în cont al șaselea titlu din cariera de antrenor, egalându-l la acest capitol pe legendarul Emeric Ienei, cei doi fiind depăşiţi în istoria fotbalului românesc doar de Nicolae Nicușor Dumitru.”, se arată pe lpf.ro.

CFR Cluj, echipa lui Dan Petrescu, şi-a aflat cele 5 posibile adversare din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor

CFR Cluj şi-a aflat cele 5 posibile adversare din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. Campioana României va fi cap de serie în această fază. Acelaşi lucru este valabil şi pentru al doilea tur preliminar.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj este cap de serie în primul tur preliminar al Ligii Campionilor şi a evitat adversare puternice ca Ludogorets, Ferencvaros, Maribor sau coşmarul Dudelange.

CFR Cluj va juca cu una dintre Sutjeska Niksic (Muntenegru), Șahtior Soligorsk (Belarus), Tobol (Kazahstan), Pyunik (Armenia), și KF Tirana (Albania). Meciurile din primul tur preliminar al Ligii Campionilor pe 5/6 și pe 12/13 iulie, scrie uefa.com.

Traseul lui CFR Cluj în preliminariile UEFA Champions League

De asemenea, ardelenii vor fi cap de serie și în turul secund, unde pot da peste formaţii precum Bodo/Glimt (Norvegia), HJK Helsinki (Finlanda), Shamrock Rovers (Irlanda) sau Slovan Bratislava (Slovacia).

În turul al treilea, echipa lui Dan Petrescu va avea adversari dificili, printre care se numără FC Copenhaga (Danemarca), Steaua Roşie Belgrad (Serbia), Dinamo Zagreb (Croaţia), Malmo (Suedia), Olympiacos (Grecia) sau Viktoria Plzen (Cehia).

În play-off-ul pentru grupele UEFA Champions League, CFR Cluj poate da peste echipe precum Celtic (Scoţia) sau Şahtior (Ucraina). Ardelenii au ajuns ultima oară în grupele UCL în sezonul 2012-2013, unde i-au avut adversari pe Manchester United, Galatasaray şi Braga.

Cea mai mare performanță realizată de CFR Cluj în Europa în ultimii ani a fost în stagiunea 2019-2020, când gruparea din Gruia a ajuns în „şaisprezecimile” Europa League, ieșind dintr-o grupă cu Celtic, Rennes și Lazio. Doar colosul Sevilla a stat în calea CFR-ului (1-1 în Gruia / 0-0 pe Ramon Sanchez Pizjuan).

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și