Închide meniul

AS.ro LIVE | Elis Bakaj a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. Fostul jucător al lui Dinamo are o poveste de viaţă fabuloasă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 iulie 2022, 9:30 / Actualizat: 18 iulie 2022, 11:17

AS.ro LIVE | Elis Bakaj a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. Fostul jucător al lui Dinamo are o poveste de viaţă fabuloasă

Elis Bakaj, invitatul lui Cătălin Oprişan

Elis Bakaj vine la AS.ro LIVE / Profimediaimages

Elis Bakaj a fost invitatul special al lui Cătălin Oprişan la ediţia de luni a emisiunii AS.ro LIVE. Fostul jucător al lui Dinamo a venit cu dezvăluiri de senzaţie din cariera de fotbalist şi nu numai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bakaj a debutat în naţionala Albaniei chiar într-un meci împotriva României, scor 1-6, în preliminariile EURO 2008. A adunat 27 de selecţii la prima reprezentativă şi a înscris un gol.

Elis Bakaj este invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Fotbalistul care a împlinit 35 de ani a îmbrăcat tricoul lui Dinamo în sezoanele 2010-2011 şi 2022-2012. A reuşit cinci goluri în 28 de meciuri din campionat. A evoluat şi în Cupa României şi într-o partidă din Europa League.

Bakaj a jucat ultima dată pentru Rukh Brest, dar a decis să revină în România şi a sperat că va prinde un nou contract cu Dinamo. Nu şi-a îndeplinit visul, de a evolua din nou în Ştefan cel Mare şi s-a reprofilat. Şi-a deschis două shaormerii în Capitală şi lucrează cot la cot alături de angajaţi.

E ceva nou pentru mine, toată viaţa am jucat fotbal şi business-ul acesta e ceva ce nu mă gândeam înainte că o să fac. Dar în viaţă nu se ştie niciodată. Am luat două shaormerii… la Pipera şi mai e una în Titan.

Reclamă

Eu sunt optimist, cred că totul o să fie bine. Lumea o să îşi dea seama că e o șaorma foarte bună. Sunt patru luni de când nu am echipă şi m-am gandit să fac şi eu ceva pentru viaţa mea, pentru viitorul meu, pentru viitorul familiei, eu cred că o e investiţie bună„, a declarat mijlocașul albanez, la începutul lunii mai, pentru Orange Sport.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și