Închide meniul

AS.ro LIVE | Ilie Poenaru a fost invitatul lui Dan Pavel. Antrenorul care a fost pe lista lui Gigi Becali la FCSB, pregătit pentru o nouă provocare

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 februarie 2023, 10:23 / Actualizat: 16 februarie 2023, 15:14

AS.ro LIVE | Ilie Poenaru a fost invitatul lui Dan Pavel. Antrenorul care a fost pe lista lui Gigi Becali la FCSB, pregătit pentru o nouă provocare

Ilie Poenaru este invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE

Ilie Poenaru, în timpul unui meci / Hepta

AS.ro LIVE | Ilie Poenaru a fost invitatul lui Dan Pavel la emisiunea AS.ro LIVE, de la ora 10:30. Antrenorul în vârstă de 46 de ani vine să îşi spună povestea şi să comenteze ultimele evenimente din fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Poenaru a antrenat-o ultima oară pe UTA Arad, în perioada mai – noiembrie 2022. El le-a mai pregătit de-a lungul timpului pe Academica Clinceni (ianuarie 2018 – septembrie 2021) și Gaz Metan Mediaș (septembrie 2021 – februarie 2022).

AS.ro LIVE | Ilie Poenaru a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE

Poenaru a fost, în trecut, şi pe lista lui Gigi Becali. Tehnicianul rămas fără echipă, după experiența de la Arad, a explicat că finanțatorul FCSB-ului l-a sunat să-l întrebe despre sumele de transfer cerute pentru jucători precum Andrei Cordea și Adrian Șut.

Gigi Becali a vrut să știe dacă sumele oferite de cluburile din străinătate sunt corecte în raport cu valoarea jucătorilor, ținând cont că Ilie Poenaru a lucrat în trecut cu Cordea și Șut, la Academica Clinceni.

Sunt acolo pe listă (n.r. – lista lui Gigi Becali) și datorită faptului că în perioada de la Clinceni am lucrat cu foarte mulți jucători tineri ajunși ulterior la FCSB. După care am continuat și la Liga 1 cu o parte din ei. Am dat FCSB-ului jucători precum Șut, care a ajuns căpitan, Cordea, care a ajuns căpitan, Buziuc, Robert Ion.

Reclamă

Acest lucru poate l-a făcut pe domnul Becali să vrea să lucreze cu mine, văzând că am produs performanță, dar i-am și crescut pe acei jucători. Nu știu dacă am mai spus-o până acum, dar am primit un telefon din partea domnului Becali când a vrut să-i transfere pe acești jucători.

A vrut să știe personal de la mine dacă acei jucători merită sumele care se cereau pe ei. A vrut garanția de la mine, eu să-i garantez că aceștia merită sumele respective și că au potențial de creștere și poate face o afacere bună cu ei.

Cred că Gigi Becali a văzut în mine, în timpul discuțiilor pe care le-am avut, un om care spune adevărul. Tot ce i-am transmis în timp s-a adeverit”, a spus Ilie Poenaru, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ilie Poenaru a fost la AS.ro LIVE
  • Este liber de contract după despărţirea de UTA

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și