Închide meniul
VIDEO

AS.ro LIVE | Interviu eveniment cu Helmuth Duckadam! Dezvăluirile de senzaţie ale „Eroului de la Sevilla”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 mai 2022, 9:45 / Actualizat: 7 martie 2024, 19:01

AS.ro LIVE | Interviu eveniment cu Helmuth Duckadam! Dezvăluirile de senzaţie ale „Eroului de la Sevilla

Helmut Duckadam, verdict dur pentru Florin Talpan: "FCSB e Steaua!"

Helmut Duckadam, în cadrul unui interviu pentru Antena Sport

Ediţia de miercuri a emisiunii AS.ro LIVE vine cu un interviu eveniment cu Helmuth Duckadam. În vârstă de 63 de ani, fostul portar este supranumit „Eroul de la Sevilla” după ce a apărat toate cele patru lovituri de la 11 metri în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986. Atunci Steaua a fost „Regina Europei”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmuth Ducakdam a jucat de-a lungul carierei la Constructorul Arad, UTA Arad, Steaua şi Vagonul Arad. În total, fostul portar are 133 de apariții în divizia A, 13 în Cupa României și 9 în Cupa Campionilor Europeni.

Interviu eveniment cu Helmuth Duckadam la AS.ro LIVE

Helmut Duckadam îl îndeamnă pe Andrei Vlad să plece de la FCSB. Portarul care a ajuns rezerva lui Ştefan Târnovanu este sfătuit să îşi facă bagajele la finalul sezonului. Duckadam i-a transmis un mesaj similar şi lui Florin Tănase, care marchează pe bandă rulantă în tricoul roş-albaştrilor.

Pentru Florin Tănase, vara aceasta poate avea ultima şansă pentru un transfer pe bani mulţi în străinătate! Şi petrodolarii arabilor sunt buni.

Ajuns la 27 de ani, căpitanul roş-albaştrilor speră să plece, la finalul sezonului, de la FCSB. Este pe punctul de a deveni, din nou, golgheterul Ligii 1.

Reclamă

„Da, pentru el m-aş bucura să plece. Pentru că el şi-a făcut treaba la FCSB şi m-am mirat şi eu că n-a reusit să se transfere. Doi ani la rând golgheter şi să nu poţi să pleci… e un semn de întrebare„, a declarat Helmut Duckadam în exclusivitate pentru Antena Sport.

În pauza de iarnă, arabii de la Al-Nasr i-au oferit un milion de euro, pe an, lui Tănase, dar n-au plătit clauza de trei milioane de euro, iar afacerea a picat.

„(Reporter: În ce campionat l-aţi vedea pe Tănase?) Nu în unul de forţă… în unul mai tehnic. Eu m-aş bucura pentru el şi să ajungă în ţările arabe.. să câştige bani mulţi„, a mai spus legenda Stelei.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Vlad e sfătuit să-şi caute echipă, după ce Ştefan Târnovanu l-a scos din poartă.

„Atunci când faci greşeli şi costă puncte sau chiar calificări, atunci e normal ca patronul să te certe. Aici, Târnovanu se pare că are un plus faţă de Vlad. Are un fizic foarte bun„, a fost semnalul de alarmă tras de Duckadam.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • Interviu eveniment cu Helmut Duckadam la AS.ro LIVE
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și