Închide meniul
VIDEO

AS.ro LIVE | Interviu eveniment cu Victor Piţurcă în ediţia 300 a emisiunii moderate de Cătălin Oprişan! Fostul selecţioner, cu cărțile pe față

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 martie 2022, 10:00 / Actualizat: 28 martie 2022, 11:25

AS.ro LIVE | Interviu eveniment cu Victor Piţurcă în ediţia 300 a emisiunii moderate de Cătălin Oprişan! Fostul selecţioner, cu cărțile pe față

Victor Pițurcă a numit cel mai valoros jucător de la Universitatea Craiova

Victor Piţurcă, în cadrul unui interviu pentru Antena Sport / Captură AS.ro

Ediţia de luni a emisiunii AS.ro LIVE a prezentat un interviu special cu Victor Piţurcă (65 ani). Fostul selecţioner a tratat toate subiectele momentului, dar şi episoade celebre din trecutul fotbalului românesc, în ediţia cu numărul 300 a emisiunii moderate de Cătălin Oprişan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 65 de ani, Victor Piţurcă a jucat la echipe precum Universitatea Craiova, Steaua şi Lens. După ce şi-a încheiat cariera de jucător, acesta i-a antrenat pe olteni, dar şi pe roş-albaştri. De asemenea, „Satana” a fost selecţionerul României în trei mandate. Ultima echipă antrenată de experimentatul antrenor este Universitatea Craiova, în sezonul 2019-2020.

Victor Piţurcă va fi fanul echipei lui Gigi Becali dacă FCSB se va numi Steaua

Victor Pițurcă așteaptă un derby între Steaua și FCSB în Liga 1. Fostul selecţioner nu înțelege de ce CSA nu are drept de promovare. UEFA nu interzice acest lucru. Victor Pițurcă nu mai vede o împăcare între Gigi Becali și generali.

„Steaua e în play-off-ul ligii a doua, dar nu are drept de promovare, pentru că trăiește exclusiv din banii Ministerului Apărării. Eu nu înțeleg de ce nu primesc drept de promovare. FIFA şi UEFA nu prevăd acest lucru. Aproape 80% din echipele noastre sunt susținute de primărie, bani publici”, a declarat Victor Pițurcă, în exclusivitate, pentru AntenaSport.

Gigi Becali se judecă și acum cu Armata pentru marca „Steaua”. Iar Înalta Curte a trimis dosarul la rejudecare, la Curtea de Apel. În acest context, Victor Piţurcă a făcut un anunţ-surpriză despre echipa patronată de latifundiarul din Pipera.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! Vezi toate știrile
Citește și