Închide meniul

AS.RO LIVE | Pompiliu Popescu a fost invitatul lui Dan Pavel. Medicul „Generaţiei de Aur” vine cu poveşti de senzaţie

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 februarie 2024, 10:20 / Actualizat: 14 februarie 2024, 11:52

Reclamă
AS.RO LIVE | Pompiliu Popescu a fost invitatul lui Dan Pavel. Medicul „Generaţiei de Aur vine cu poveşti de senzaţie

AS.RO LIVE | Pompiliu Popescu este invitatul lui Dan Pavel, de la 10.30

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Pompiliu Popescu a fost invitatul lui Dan Pavel, la emisiunea AS.ro LIVE. Medicul „Generaţiei de Aur” a venit cu poveşti de senzaţie din cea mai glorioasă perioadă a echipei naţionale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pompiliu Popescu a fost medicul naţionalei României între 1990 şi 2016. Cu naţionala României, Pompiliu Popescu a fost la numai puţin de 6 turnee finale.

AS.RO LIVE | Pompiliu Popescu a fost invitatul lui Dan Pavel

Pompiliu Popescu a debutat la naţionala României la Campionatul Mondial din Italia, din 1990. A urmat Mondialul de vis din Statele Unite ale Americii, acolo unde naţionala României a ajuns până în sfeturile de finală.

Ca şi naţionala României, Pompiliu Popescu a fost în 1998 la ultima Campionat Mondial. Alături de „tricolori”, Pompiliu Popescu a fost la 3 turnee finale de Campionat European. Este vorba de EURO 1996, EURO 2000 şi EURO 2008.

A plecat din Federaţia Română de Fotbal chiar înainte de Campionatul European din 2016. Pompiliu Popescu a fost extrem de apropiat de jucătorii care au fost la echipa naţională în cei 26 de ani de activitate în cadrul Federaţiei Române de Fotbal. Componenţii „Generaţiei de Aur” au avut cuvinte de laudă la adresa omului care făcea adevărate minuni şi îi recupera pe jucători într-un timp util. Hagi, Popescu, Ilie Dumitrescu sau Răducioiu sunt câţiva din foştii marii jucători care au fost ajutaţi de medicul Pompiliu Popescu.

Reclamă

El era ca un tată pentru noi. Eram foarte apropiaţi de Pompiliu Popescu. Ne strângeam tot timpul în camera lui, vorbeam despre lucruri personale. Eu vorbeam despre soţia mea, despre Astrid, mă întrebau de unde e, ce face… şi aşa mai departe. Se crease o legătură specială. Am fost extrem de ascultători, nu au existat probleme de disciplină”, a povestit Florin Răducioiu, în trecut, conform libertatea.ro.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” 8:12 Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB! „Îl iau peste capul staff-ului” 0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
Vezi toate știrile
Citește și