Închide meniul

AS.ro LIVE | Tudorel Mihăilescu, portarul care apără cu o singură mână, a fost invitatul lui Cătălin Oprişan

Antena Sport Publicat: 7 iulie 2022, 10:00 / Actualizat: 7 ianuarie 2024, 21:13

Reclamă
AS.ro LIVE | Tudorel Mihăilescu, portarul care apără cu o singură mână, a fost invitatul lui Cătălin Oprişan

Tudorel Mihăilescu este invitatul lui Cătălin Oprişan, la AS.ro LIVE

Captură Antena Sport

Tudorel Mihăilescu, portarul cu o singură mână, a fost invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE, de la 10:30. Acesta a venit  și și-a spus povestea vieţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi la 55 de ani, Tudorel Mihăilescu încă mai apără. A făcut-o în echipa sa, la Romprim. Într-un interviu acordat în acest an pentru Antena Sport, Tudorel Mihăilescu spunea că fotbalul e viaţa sa.

„Terenul e viaţa mea. Fotbalul, sportul înseamnă absolut tot în viaţă. E ca şi religia pentru mine. Am făcut de mic şi continui să fac până mă ţin picioarele„, a spus Tudorel Mihăilescu.

AS.ro LIVE | Tudorel Mihăilescu, portarul care apără cu o singură mână, a fost invitatul lui Cătălin Oprişan

Tudorel Mihăilescu s-a născut cu o singură mână, iar povestea lui a ajuns în marile ziare de sport din Europa.

Mă gândeam chiar şi la un film despre viaţa mea”, a mai spus Tudorel Mihăilescu. Tudorel a jucat cu Steaua şi Rapid când acestea jucau în Liga 4.

Reclamă

Am avut un vis de a juca la Steaua. Am jucat şi cu Dan Petrescu, mi-a dat gol din penalty„, a mai spus Tudorel Mihăilescu.

Întreaga poveste o aflaţi la AS.ro LIVE, de la 10:30. Toate edițiile emisiunii le puteți găsi în AntenaPlay.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:55 VideoDarius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat” 19:39 VideoMama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului ei la Tottenham: „Îmi menţin în afirmaţia!” 19:22 Toto Wolff nu şi-a luat gândul de la Max Verstappen! Declaraţiile şefului de la Mercedes care îi dau emoţii lui Christian Horner 18:35 Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Răzvan Lucescu! PAOK – Olympiacos se vede exclusiv în AntenaPLAY 18:34 „Aşteptăm răspunsul final!” Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid. Prima reacţie după ce l-a refuzat pe Şumudică 18:03 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 mai 2024 17:54 „Atitudine incredibilă!” Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024 17:43 Decizia luată de galeria Rapidului, după ce Dan Şucu a renunţat la Marius Şumudică. Gigi Corsicanu confirmă: „E datoria noastră!” 17:20 NEWS ALERTMarius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis” 16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” Vezi toate știrile
Citește și