Închide meniul

”Asta e viața de fotbalist!” Cristiano Bergodi nu este deranjat de criticile suporterilor! Ce a spus despre meciul cu Hermannstadt

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 29 octombrie 2020, 12:38

”Asta e viața de fotbalist!” Cristiano Bergodi nu este deranjat de criticile suporterilor! Ce a spus despre meciul cu Hermannstadt

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Cristiano Bergodi nu este deranjat de criticile suporterilor și abia așteaptă să îi aibă în tribună

Bergodi și jucătorii săi au fost criticați extrem de dur după înfrângerea surprinzătoare de pe teren propriu cu Academica Clinceni, dar tehnicianul oltenilor a declarat că nu este deranjat de criticile venite din partea suporterilor, pentru că este normal. Bergodi a spus că cel mai important lucru este ca fanii să poată veni cât mai repede la stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi: ”Suporterii sunt cel mai important lucru pentru echipă”

”Eu cred că ne e dor de suporterii noștri, eu când am venit aici, mi-a plăcut foarte mult pentru că am trăit un fotbal adevărat, cu o grămadă de suporteri pătimași în tribună și atunci e normal că ne doare faptul că nu sunt.

E normal să fie critici, exigenți, dar și când face antrenorul ceva sau când iese un jucător ai presiune. Trebuie să gestionezi bine presiunea din partea suporterilor. 

Ei sunt cel mai important lucru pentru o echipă. Am vrut să spun că nu este niciun fel de problemă dacă suporterii critică atâta vreme cât sunt în tribună. Asta e viața de fotbalist. Pe mine mă interesează să revină în tribună pentru că este un alt fotbal, sincer!”, a declarat Cristiano Bergodi.

Cristiano Bergodi: ”Vrem să ne revanșăm!”

Tehnicianul italian a declarat că meciul cu Hermannstadt va fi dificil, chiar dacă sibienii vin după înfrângerea la scor, 0-5 cu FCSB.

Reclamă

”Este un meci dificil, vom întâlni o echipă cu jucători buni și chiar dacă au pierdut ultimul meci la scor, fiecare partidă din campionatul românesc este foarte, foarte dificilă.

Și noi venim după prima înfrângere în campionat și vrem să ne revanșăm, să avem încă o victorie și să începem parcursul nostru pozitiv.

Eu sper că băieții sunt încrezători și nu și-au pierdut încrederea în ceea ce facem pentru că a fost meritul lor. Dacă s-a vorbit așa despre o înfrângere a echipei pentru primul loc, vom vedea ce fel de meci va fi, dar noi trebuie să fim pregătiți”, a declarat antrenorul Craiovei

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Universitatea Craiova a fost învinsă de Academica Clinceni
  • Val de critici pentru Bergodii și elevii săi
  • Oltenii joacă sâmbătă cu Hermannstadt

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și