Închide meniul

”Asta este cheia succesului!” Adrian Păun, dezvăluiri din culisele CFR-ului. Cum l-a lăudat pe Ciprian Deac

Gal Dorin Publicat: 26 octombrie 2020, 5:16

”Asta este cheia succesului!” Adrian Păun, dezvăluiri din culisele CFR-ului. Cum l-a lăudat pe Ciprian Deac

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Adrian Păun, felicitat de Alin Minteuan

  • FC Voluntari - CFR Cluj 0-1
  • Campioana a jucat cu ”echipa a doua”
  • Adi Păun a dezvăluit cheia succesului

Jucătorul ardelenilor a vorbit la finalul meciului despre declarația lui Ciprian Deac de după victoria cu CSKA Sofia, în care acesta susținea că este nemulțumit de jocul său personal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Păun: ”Auto-critica, cheia succesului!”

Păun a afirmat că auto-critica făcută în mod constructiv este cheia succesului la CFR, iar jucătorii ardelenilor vor întotdeauna mai mult de la ei înșiși.

”Încercăm să ne motivăm la fel de bine și până acum cred că ne-a ieșit. Cred că asta este cheia succesului: să nu ne mulțumim cu puțin niciodată.

Reclamă

Trebuie să rămânem uniți meci de meci. Avem în vestiar genul acesta de discuții, știm ce fel de jucător e. Ciprian este un exemplu pentru toată lumea, la vârsta pe care o are și după modul în care se antrenează și joacă. 

Mai ales jucătorii experimentați tind să își facă autocritica, iar noi cei tineri cu siguranță avem de învățat de la ei”, a explicat Adi Păun.

Reclamă

Adrian Păun despre meciul cu voluntari și golul lui Itu

Păun a vorbit și despre desfășurarea meciului cu Voluntari și golul lui Cătălin Itu, căruia i-ar fi spus înainte de meci că urmează să marcheze.

”Dimineață am avut un antrenament, cum facem mereu înainte de joc, faze fixe și nu i-au ieșit câteva execuții și i-am spus să nu fie supăram fiindcă va marca atunci când este important.

Un meci foarte greu, știam că vom întâlni o echipă puternică și bine organizată. Știam că vor încerca să paseze mult, să combine.

Reclamă 4 / 0/3

A doua repriză a fost în totalitate a noastră și într-un final a venit și golul”, a explicat jucătorul campioanei.

Adrian Păun: ”Am fost surprinși că a pierdut Craiova”

Păun a precizat că fotbaliștii de la CFR au fost surprinși de înfrângerea acasă a Craiovei, scor 0-1 cu Clinceni, dar că se bucură de faptul că s-au apropiat la trei puncte de lider.

”A fost o motivație suplimentară, am văzut meciul celor de la Craiova, am rămas puțin surprinși, dar în acest campionat oricine poate să câștige cu oricine. Ne bucurăm că ne-am apropiat de ei la 3 puncte și trebuie să câștigăm meciuri în continuare ca să rămânem acolo sus unde ne este locul.

Avem noroc că avem un lot valoros și numeros. Și în această seară 3 jucători titulari din meciul cu CSKA au jucat. Chiar dacă se schimbă echipa, jucătorii care intră pe teren știu ce au de făcut, chiar dacă este greu.

În Europa este cu totul altceva. Va fi un meci foarte greu, dar sperăm să câștigăm, sau măcar să luăm puncte pentru că în Europa, orice punct contează”, a încheiat Adrian Păun într-o intervenție pentru Look Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”