Închide meniul

”Asta este cheia succesului!” Adrian Păun, dezvăluiri din culisele CFR-ului. Cum l-a lăudat pe Ciprian Deac

Gal Dorin Publicat: 26 octombrie 2020, 5:16

”Asta este cheia succesului!” Adrian Păun, dezvăluiri din culisele CFR-ului. Cum l-a lăudat pe Ciprian Deac

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Adrian Păun, felicitat de Alin Minteuan

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Păun: ”Auto-critica, cheia succesului!”

Păun a afirmat că auto-critica făcută în mod constructiv este cheia succesului la CFR, iar jucătorii ardelenilor vor întotdeauna mai mult de la ei înșiși.

”Încercăm să ne motivăm la fel de bine și până acum cred că ne-a ieșit. Cred că asta este cheia succesului: să nu ne mulțumim cu puțin niciodată.

Reclamă

Trebuie să rămânem uniți meci de meci. Avem în vestiar genul acesta de discuții, știm ce fel de jucător e. Ciprian este un exemplu pentru toată lumea, la vârsta pe care o are și după modul în care se antrenează și joacă. 

Mai ales jucătorii experimentați tind să își facă autocritica, iar noi cei tineri cu siguranță avem de învățat de la ei”, a explicat Adi Păun.

Reclamă

Adrian Păun despre meciul cu voluntari și golul lui Itu

Păun a vorbit și despre desfășurarea meciului cu Voluntari și golul lui Cătălin Itu, căruia i-ar fi spus înainte de meci că urmează să marcheze.

”Dimineață am avut un antrenament, cum facem mereu înainte de joc, faze fixe și nu i-au ieșit câteva execuții și i-am spus să nu fie supăram fiindcă va marca atunci când este important.

Un meci foarte greu, știam că vom întâlni o echipă puternică și bine organizată. Știam că vor încerca să paseze mult, să combine.

Reclamă 4 / 0/3

A doua repriză a fost în totalitate a noastră și într-un final a venit și golul”, a explicat jucătorul campioanei.

Adrian Păun: ”Am fost surprinși că a pierdut Craiova”

Păun a precizat că fotbaliștii de la CFR au fost surprinși de înfrângerea acasă a Craiovei, scor 0-1 cu Clinceni, dar că se bucură de faptul că s-au apropiat la trei puncte de lider.

”A fost o motivație suplimentară, am văzut meciul celor de la Craiova, am rămas puțin surprinși, dar în acest campionat oricine poate să câștige cu oricine. Ne bucurăm că ne-am apropiat de ei la 3 puncte și trebuie să câștigăm meciuri în continuare ca să rămânem acolo sus unde ne este locul.

Avem noroc că avem un lot valoros și numeros. Și în această seară 3 jucători titulari din meciul cu CSKA au jucat. Chiar dacă se schimbă echipa, jucătorii care intră pe teren știu ce au de făcut, chiar dacă este greu.

În Europa este cu totul altceva. Va fi un meci foarte greu, dar sperăm să câștigăm, sau măcar să luăm puncte pentru că în Europa, orice punct contează”, a încheiat Adrian Păun într-o intervenție pentru Look Sport.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj - Universitatea Craiova: "Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent"
Liga 1 • 17 mart., 12:01
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent”
Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 22:40
„Nu e un rezultat corect!” Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2: „Poate era răcit”
Alexandru Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după victoria cu CFR Cluj
Liga 1 • 16 mart., 22:13
Alexandru Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după victoria cu CFR Cluj: „Sunt total schimbat! Vreau la EURO!”
CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 21:58
CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2. Etapă perfectă pentru FCSB! Oltenii au câștigat în Gruia și au urcat pe 2. CFR a căzut pe 4
LPF a anunţat programul etapei a treia din play-off/play-out
Liga 1 • 15 mart., 17:19
LPF a anunţat programul etapei a treia din play-off/play-out! Când se joacă Rapid – CFR Cluj şi FCSB – Universitatea Craiova