Închide meniul

Aşteptat de Rapid, Hatem Ben Arfa a luat decizia finală! Mijlocaşul francez le-a transmis deja apropiaţilor unde vrea să joace

Dragoș Vasile Publicat: 7 septembrie 2021, 16:31

Reclamă
Aşteptat de Rapid, Hatem Ben Arfa a luat decizia finală! Mijlocaşul francez le-a transmis deja apropiaţilor unde vrea să joace

Aşteptat la Rapid, Hatem Ben Arfa a luat decizia finală

Profimedia

Aşteptat de Rapid, Hatem Ben Arfa a luat decizia finală

Hatem Ben Arfa a devenit liber de contract după despărţirea de Bordeaux, iar în ultima perioada s-a discutat intens despre posibilitatea ca acesta să vină la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul a analizat situaţia, iar, potrivit butfootballclub.fr, fostul star al lui PSG vrea să evolueze tot în Ligue 1. Fotbalistul le-a transmis apropiaţilor că aşteaptă o ofertă din primul eşalon al Franţei.

Lyon, Marseille, Newcastle, Hull City, Nice, PSG şi Real Valladolid sunt echipele pentru care a evoluat Hatem Ben Arfa. La echipa naţională, acesta a strâns 15 apariţii.

Isterie în rândul fanilor rapidişti! Hatem Ben Arfa, „inclus” într-un clasament select din care fac parte Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi

Isterie la Rapid! Fanii giuleşteni îl aşteaptă cu braţele deschise pe Hatem Ben Arfa, fostul mijlocaş al celor de la PSG şi Marseille.

Hatem Ben Arfa s-a despărţit de Bordeaux şi este liber de contract. Rapid a pus ochii pe francez, iar potrivit ultimelor informaţii, acestuia i s-ar pregăti un salariu de 15.000 de euro, dar și o primă de instalare.

Reclamă
Reclamă 4

În rândul suporterilor giuleşteni s-a creat isterie odată cu posibilul transfer al francezului. Fanii nu mai au răbdare, lucru confirmat şi de site-ul de specialitate transfermarkt.com. Ben Arfa este în topul celor mai căutaţi jucători de pe planetă, pe locul 6. Prima poziţie este ocupată de Cristiano Ronaldo, care a revenit la Manchester United. Messi, noua vedetă a lui PSG, este pe locul 5.

Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:00

LIVE TEXTCehia – Turcia 0-0 şi Georgia – Portugalia 1-0. Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

21:59

Când şi la ce oră va juca România în optimile de finală la EURO 2024

21:50

Marca, după calificarea României în „optimile” EURO 2024: „Blat ascuns”. Reacția presei internaționale

21:48

Klaus Iohannis şi Marcel Ciolacu, după calificarea României în optimi la EURO 2024: „Aţi adus încă o dată bucurie românilor!”

21:36

„Performanță mare!” Mircea Sandu, prima reacție după ce România s-a calificat în „optimile” EURO 2024! Cum a trăit meciul

21:32

Edi Iordănescu, reacţie copleşitoare după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Suntem mândri că suntem români!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și