Închide meniul

Astra – Dinamo 0-0 | "Victoria" lui Dusan Uhrin în remiza de la Giurgiu: "A trecut mult de când Dinamo nu a luat gol". Ce a spus despre salvarea de la retrogradare. "Trebuie să schimb multe"

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2021, 20:26

Astra – Dinamo 0-0 | "Victoria" lui Dusan Uhrin în remiza de la Giurgiu: "A trecut mult de când Dinamo nu a luat gol". Ce a spus despre salvarea de la retrogradare. "Trebuie să schimb multe"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dusan Uhrin, mulţumit de egalul dintre Astra şi Dinamo din prima etapă a play-out-ului

  • Astra - Dinamo 0-0
  • Dusan Uhrin, primul meci de la revenire

Dinamo venea după nouă meciuri la rând cu gol primit şi după o serie de cinci eşecuri, în campionat şi Cupă. 0-0 cu Astra l-a făcut pe Duşan Uhrin să plece satisfăcut de la Giurgiu, unde Dinamo a cedat cu 1 la 0, cu trei zile în urmă, în turul din semifinalele Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dusan Uhrin: "A trecut mult de când Dinamo nu a luat gol"

"După acest meci, sunt mulţumit. Nu am marcat, dar nici nu am primit gol. Asta e important pentru noi. A trecut mult de când Dinamo nu a luat gol. 

Le-am spus că trebuie să fie agresivi. Le-am spus ce doresc de la ei. Dar astazi a fost dificil, pentru că Astra a jucat bine. Cred că şi ei trebuie să fie mulţumiţi de acest rezultat", a spus Dusan Uhrin, care a debutat în noul mandat la Dinamo.

Reclamă

Dusan Uhrin: "Nu vreau să fac promisiuni. Pot să promit că voi da maximum"

Dinamo ar putea pica pe ultimul loc la finalul etapei. Uhrin promite că va face tot ce îi stă în puteri ca să evite retrogradarea.

Reclamă

"Trebuie să schimb multe lucruri în perioada următoare. Mai sunt 8 meciuri în campionat şi un meci în Cupă. Va fi dificil. Trebuie să arătăm ce avem mai bun. Să luptăm şi să fim tot timpul concentraţi.

Nu vreau să vorbesc despre probleme, pentru că avem destule. Trebuie să mergem înainte cu o atitudine pozitivă. Problema e că nu avem puncte şi că nu înscriem. 

Nu vreau să fac promisiuni. Pot să promit doar că voi da maximum", a mai spus Uhrin, la Digi Sport. 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo - Petrolul se poate juca cu fani în tribună
Liga 1 • 14:24
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo