Închide meniul

Astra Giurgiu – CFR Cluj 0-2. Victorie fără emoții pentru campioni! Echipa lui Dan Petrescu trece pe primul loc în Liga 1

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 18 septembrie 2020, 17:14

Astra Giurgiu – CFR Cluj 0-2. Victorie fără emoții pentru campioni! Echipa lui Dan Petrescu trece pe primul loc în Liga 1

profimediaimages

Denis Alibec în timpul meciului cu AS Roma din Europa League

Campionii de la CFR Cluj au reușit să obțină un succes în această seară în fața celor de la Astra Giurgiu, după o partidă care a avut ritm de ambele părți. Ardelenii au deschis scorul după autogolul de tot râsul al lui Crepulja și și-au majorat avantajul după reluarea cu capul a lui Debeljuh.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După această victorie, CFR trece pe primul loc în campionat, acumulând zece puncte. Astra rămâne cu un singur punct după patru etape și continuă să fie în subsolul clasamentului, chiar dacă este adevărat că a avut doar meciuri foarte grele în acest început de sezon.

LIVE SCORE | Astra Giurgiu – CFR Cluj 0-2

Min. 90: S-a terminat meciul.

Min. 61: GOOOLLL CFR! Debeljuh reia superb cu capul după o centrare a lui Rondon.

Min. 46: A început repriza a doua

Reclamă

Update: E pauză la Giurgiu

Min. 45+2: GOOOLLL CFR Cluj! După o nouă lovitură de cap a lui Vinicius, Crepulja se panichează, încearcă să degajeze și își trimite mingea imparabil în proprie poartă.

Update 21:00: A început meciul

Reclamă 4 / 0/3

Astra este penultima clasată, cu un singur punct adunat în primele trei etape. Giurgiuvenii au reușit să înscrie într-un singur meci până acum, dar au încasat minim două goluri în fiecare partidă.

Valentin Gheorghe este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, iar Constantin Budescu este și el incert.

Campionii de la CFR se află pe locul patru, cu șapte puncte după primele trei etape. Ardelenii au reușit să înscrie în patru din cele cinci meciuri din actuala stagiune, iar în trei dintre ele au încheiat fără gol primit.

Ciprian Deac lipsește după ce s-a accidentat în jocul României cu Austria, iar Alex Chipciu este și el incert.

LIVE SCORE | Astra Giurgiu – CFR Cluj. Echipele de start:

Astra Giurgiu: Lazar – David Bruno, Graovac, C. Dima, Radunovic – Seto, Crepulja, I. Zaharia – Răduț, Fatai, Alibec 

CFR Cluj:Bălgrădean – Susic, Vinicius, A. Burcă, Camora – Itu, Hoban, Al. Păun – Rondon, Debeljuh, Costache 

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și