Închide meniul

Atletico Madrid a ajuns la miezul nopţii la Bucureşti. Primele imagini cu starurile lui Simeone! Marele meci cu Chelsea se joacă pe Arena Naţională

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 februarie 2021, 5:34

Atletico Madrid a ajuns la miezul nopţii la Bucureşti. Primele imagini cu starurile lui Simeone! Marele meci cu Chelsea se joacă pe Arena Naţională

Captură Antena Sport

Luis Suarez e starul celor de la Atletico Madrid

UEFA a decis ca meciul dintre Atletico Madrid şi Chelsea să se joace pe Arena Naţională. Decizia a fost luată ca urmare a restricțiilor impuse delegației din Marea Britanie pe teritoriul Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Diego Simeone a ales ca turul dublei cu Chelsea să se dispute pe Arena Naţională, stadion pe care madrilenii au câştigat Europa League în 2012. 

Elevii lui Simeone au ajuns la Bucureşti la miezul nopţii şi au fost cazaţi la "Intercontinental". Simeone a fost cel care a coborât primul din autocar. Luis Suarez a a atras toate privirile cu şapca întoarsă. Starul lui Atletico a fost într-o dispoziţie foarte bună şi nu a părut deranjat de ora târzie. 

VIDEO cu starurile de la Atletico Madrid în Bucureşti

Cum a ajuns Atletico – Chelsea să se dispute pe Arena Națională

Chiar vorbeam aseară despre faptul că Ateltico și-ar dori să dispute meciul la București. Cred că cea mai importantă decizie, și decizia finală, de fapt, a fost a lui Simeone. El și-a dorit să se joace la București, ținând cont de faptul că acum câțiva ani a câștigat Europa League acolo.

Reclamă

I-a plăcut foarte mult atmosfera, i-a plăcut orașul, pentru că Bucureștiul este un oraș frumos. Sper să fie un gazon bun și să nu dezamăgim, să facem o impresie bună”, a declarat Gică Craioveanu pentru AS.ro.

Atletico Madrid – Chelsea se va juca la București

UEFA a decis ca meciul dintre Atletico Madrid şi Chelsea să se joace pe Arena Naţională. Anunţul a fost făcut de Federaţia Română de Fotbal. Partida tur din Liga Campionilor se va desfăşura pe 23 februarie, de la ora 22:00, fără spectatori.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și