Închide meniul

"Au început să ţipe la el!" Soţia regretatului Nelu Ploieşteanu a răbufnit. Acuzaţii dure: "A plecat să îşi caute pastilele şi nimeni nu l-a ajutat"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2021, 7:51

"Au început să ţipe la el!" Soţia regretatului Nelu Ploieşteanu a răbufnit. Acuzaţii dure: "A plecat să îşi caute pastilele şi nimeni nu l-a ajutat"

MMA / F.F. via Hepta

Nelu Ploieşteanu

Nelu Ploieşteanu a murit la vârsta de 70 de ani după ce s-a infectat cu coronavirus. Elena Mitriță s-a arătat revoltată de tratamentul de care a avut parte soţul său în spital. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Fiica mea dădea de fiecare dată pachetul și câteva sute de lei infirmierelor să îl îngrijească. Iar ele au început să țipe la el. 

Vă spun, când l-am văzut cu oxigenul la gură, a plecat să își caute pastilele, nimeni nu l-a ajutat iar infirmiera a început să țipe. Mie mi s-a făcut rău, din cauza asta am ajuns la spital, nu am avut COVID”, a declarat soția artistului.

Elena Mitriţă a vorbit şi despre motivele pentru care soţul său a fost externat

Elena Mitriţă a vorbit şi despre motivul pentru care soţul său a fost, iniţial, externat. 

L-am dus la spital. I-au făcut investigațiile, i-au dat pastile, am venit acasă, a fost ceva mai bine și vineri i-am spus să meargă la medic, sâmbătă s-a internat.

Reclamă

Doctorii au fost de acord că el să meargă acasă, el a dat semnătură să plece acasă. Când ne-am întors sâmbătă i s-a făcut tomograf. Când vezi pacienți cu plămânii inflamați nu îi lași la oxigen puțin”, a continuat soția lui Nelu Ploieșteanu, conform Prima TV.

El s-a născut în decembrie 1950, în judeţul Prahova, în Ciorani şi a făcut parte dintr-o familie de lăutari. "M-am născut într-o familie nevoiașă. Părinții mei erau tot muzicieni și am moștenit această pasiune de la ei.

Am învățat să cânt la acordeon pe prispă. Eram patru copii, tatăl meu câștiga cam 500, 600 de lei la o nuntă și din ăia trăiam. Eram săraci, dar fericiți, împărțeam totul", spunea Ploieşteanu, pentru Gândul.

Reclamă 4 / 0/3

Ultima mare dorinţă a lui Nelu Ploieşteanu

Ultima sa dorinţă a fost să aprindă o lumânare la mormântul fiului său. Nelu Ploieşteanu n-a apucat să îşi îndeplinească ultima dorinţă. El ar fi vrut să apindă o lumânare la mormântul fiului său, Mihăiţă, înmormântat la cimitirul Stăuleşti.

"Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov. A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură. A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira”, a dezvăluit un cadru medical, citat de sursa menţionată mai sus.

Nelu Ploieşteanu a murit la vârsta de 70 de ani, după ce timp de două săptămâni a fost internat în stare gravă, infectat cu noul coronavirus. Marele artist s-a stins la Spitalul Floreasca din Capitală.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! Vezi toate știrile
Citește și