Închide meniul

Australian Open 2021 | Simona Halep, noi probleme la Melbourne! De ce a chemat medicul în turneul de dublu, în care a jucat alături de o adolescentă de 16 ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2021, 6:54

Australian Open 2021 | Simona Halep, noi probleme la Melbourne! De ce a chemat medicul în turneul de dublu, în care a jucat alături de o adolescentă de 16 ani

profimediaimages

Simona Halep, eliminată în proba de dublu de la Australian Open 2021

Simona Halep a părăsit competiţia de dublu de la Australian Open încă din primul tur. Ea a jucat alături de Charlotte Kempenaers-Pocz, o australiancă în vârstă de 16 ani, care nici măcar nu este clasată în topul WTA. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a chemat medicul în timpul meciului de dublu de la Australian Open 2021

Halep şi tânăra australiancă au cedat în două seturi: 6-3, 7-5. Ele au avut în faţă alte două reprezentante ale gazdelor, pe Arina Rodionova şi pe Storm Sanders. 

Românca a cerut intervenţia medicului în primul set. Ea a acuzat probleme la braţul drept, dar a reuşit să continue partida. Halep şi Kempenaers-Pocz au fost la un pas să relanseze meciul. Ele au condus cu 5-1 în actul secund, dar au cedat şase game-uri la rând. 

Halep a acuzat probleme şi la spate, în timpul turneului pregătitor jucat la Melbourne înainte de Australian Open. Ea a declarat că durerile au fost cauzate de aerul condiţionat. Mâine, a doua jucătoare a lumii o va întâlni pe Veronika Kudermetova, de la ora 10:00 (ora României). Va fi primul meci al sesiunii de seară şi se va juca pe Rod Laver Arena.

Mihaela Buzărnescu a părăsit şi ea competiţia de dublu de la Melbourne. Buzărnescu şi indianca Ankita Raina au fost învinse de australiencele Olivia Gadecki şi Belinda Woolcock cu 6-3, 6-0. Irina Begu a jucat împreună cu Nadia Podoroska din Argentina. Ele au cedat cu 6-0, 5-7, 6-2 contra lui echipei formate din Nina Stojanovic, din Serbia, şi Darija Jurak, din Croaţia.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și