Închide meniul

"Aveam doar un iaurt în frigider” Anamaria Prodan l-a pus la grea încercare pe Reghecampf: ”Au fost săptămâni în care nu am mâncat"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 octombrie 2020, 19:15

"Aveam doar un iaurt în frigider” Anamaria Prodan l-a pus la grea încercare pe Reghecampf: ”Au fost săptămâni în care nu am mâncat"

Instagram Anamaria Prodan

Dezvăluiri făcute de Laurențiu Reghecampf

Am avut săptămâni bune când nu am mâncat. Aveam doar un iaurt în frigider. Dacă vrei să slăbești trebuie să faci sacrificii”, a dezvăluit Laurențiu Reghecampf la Digi Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghecampf sună trezirea la FCSB

Vorbesc cu ei, dar vorbesc cu toată lumea, nu doar cu ei, cu toată lumea cu care am lucrat la Steaua, dar ca prieteni. Campionatul este foarte lung. Este un minus foarte mare faptul că nu au reușit să se califice în cupele europene.

Din cauza Covid-19 nu au putut alinia cea mai bună echipă. Au avut probleme mari, de ce să nu recunoaștem. Trebuie să-și revină pentru că vor avea o concurență foarte mare anul ăsta. Important este ce vor face de acum înainte. Campionatul este foarte lung.

Craiova a început foarte bine, este CFR, și Dinamo ar trebui luată în seamă. Nu le va fi deloc ușor, mai pot apărea echipe pe parcurs. Eu mai am contract un an aici. Dar ca antrenor, știți cum este, ai portița deschisă la fiecare partidă”, a mai declarat Laurențiu Reghecampf.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și