Închide meniul

"Avem zece nume pe listă!". Prima reacţie a lui Mihai Rotaru, după ce l-a dat afară pe Papură. Când va fi anunţat noul antrenor al Craiovei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 ianuarie 2021, 15:19

"Avem zece nume pe listă!". Prima reacţie a lui Mihai Rotaru, după ce l-a dat afară pe Papură. Când va fi anunţat noul antrenor al Craiovei

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Patronul Craiovei a revenit în ţară dintr-o destinaţie de vis. După vacanţa din Maldive, el a tremurat de frig şi de emoţii, aseară, la remiza Craiovei, 1-1, cu FC Argeş. Astăzi, a decis să îl demită pe Papură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru: "Dacă am discutat cu Laurențiu Reghecampf? Mă abțin"

Laurenţiu Reghecampf a spus că a negociat cu patronul Craiovei înainte ca Papură să fie dat afară.

"Dacă am discutat cu Laurențiu Reghecampf? Mă abțin! Încă nu știu pe cine vom numi antrenor la Universitatea Craiova.

Suntem deocamdată la lista lungă, care e încă deschisă, și are deja vreo zece nume pe ea. Apoi, vom face o listă scurtă și de pe ea vom începe negocierile.

Cred că undeva pe luni vom cunoaște primul nume pe care îl alegem și cu el vom purta tratative, nu voi discuta în același timp cu mai mulți antrenori niciodată", a spus Mihai Rotaru, în prosport.

Reclamă

Mihai Rotaru: "Antrenorul va avea un cuvânt de spus la transferuri"

Rotaru a anunţat şi că noul antrenor va avea putere de decizie la transferuri şi a dat exemplul lui Bergodi.

"Știu care este profilul pe care îl căutăm, ce calități trebuie să aibă antrenorul și ce trebuie să nu aibă. Cu siguranță că el va avea un cuvânt de spus la transferuri, așa este mereu.

Fie îl propune și noi îl acceptăm, fie trebuie să își dea acordul pe ce îi propune clubul. Vă dau ultimul exemplu: Tudorie, Papp și Căpățână au fost aduși la cererea domnului Bergodi", a mai spus Rotaru.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și