Închide meniul

Bălgrădean e bun de cinste! "Trebuie să dea o bere la toţi băieţii". Cum a ironizat-o Hoban pe Viitorul, după ce i-a adus victoria lui CFR Cluj la ultima fază

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2021, 19:11

Bălgrădean e bun de cinste! "Trebuie să dea o bere la toţi băieţii". Cum a ironizat-o Hoban pe Viitorul, după ce i-a adus victoria lui CFR Cluj la ultima fază

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ovidiu Hoban a adus victoria lui CFR Cluj cu Viitorul şi aşteaptă recompensa de la Cristi Bălgrădean

Ovidiu Hoban a fost jucătorul decisiv pentru CFR Cluj. Mijlocaşul în vârstă de 38 de ani a fost titular şi a stabilit scorul final în minutul 90+3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Hoban: ""Am marcat când a trebuit. Bălgrădean trebuie să dea la toţi băieţii o bere"

"Se pare că am marcat când a trebuit. Important este că am câştigat. Nu contează cine marchează. E bine că am rămas acolo, sus", a spus Hoban.

El a glumit pe seama portarului lui CFR Cluj. Bălgrădean a gafat la golul marcat de Viitorul. "Normal (n.r. că e bun de cinste), trebuie să dea la toţi băieţii o bere", a glumit Hoban.

Fotbalistul lui CFR a fost iritat în momentul interviului, când a auzit că CFR nu ar fi jucat bine şi după pauză. "Părerea ta, din punctul meu de vedere, nu este aşa. Nu ştiu dacă au avut vreo ocazie. Am jucat sus, nu i-am lăsat să gândească. Tu spui că ne-am strecurat, eu spun că am meritat. (…) Mă simt ca la 38 de ani! Muncim zi de zi ca să ajutăm echipa", a mai spus Hoban, la Digi Sport.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și