Închide meniul

Balonul de Aur 2021 | „Mă bucur că l-a luat Leo!” Gică Popescu mizează pe Messi şi în 2022: „Mă uit cine ar putea să îl bată!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 noiembrie 2021, 13:22

Balonul de Aur 2021 | „Mă bucur că l-a luat Leo! Gică Popescu mizează pe Messi şi în 2022: „Mă uit cine ar putea să îl bată!

Gică Popescu, noi săgeţi pentru cei din conducerea FRF

Hepta

Lionel Messi a câştigat pentru a şaptea oară Balonul de Aur, un record absolut în fotbalul mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu siguranță, câștigarea Copei America a fost decisivă în acordarea celui de-al șaptelea Balon de Aur. A fost elementul care l-a făcut câștigător în fața lui Lewandowski. Disputa era între ei și mă bucur că l-a luat Leo, pentru că este un produs al Barcelonei și eu cred că el continuă să fie cel mai bun jucător al planetei”, a spus Gică Popescu pentru fanatik.ro.

Gică Popescu îl vede pe Messi favorit şi în 2022

Gică Popescu crede că Lionel Messi va avea prima şansă şi în 2022 la câştigarea Balonului de Aur. Ca şi în acest an, Popescu crede că marea bătălie se va va între Messi şi Lewandowski.

„Mă uit cine ar putea să îl bată în afară de Lewandowski în situația în care Leo va face un sezon și va câștiga cel puțin titlul de campion cu PSG. Atâta timp cât va juca va fi întotdeauna un candidat la Balonul de Aur până când se va retrage. La ce echipă și ce linie de atac au, sunt obligați să ajungă în finala Champions League”, a mai spus Popescu.

Citește și:

Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2021. Motivul pentru care l-a învins pe Robert Lewandowski

Lionel Messi (34 de ani) a scris istorie și a câștigat Balonul de Aur pentru a șaptea oară în carieră. Starul argentinian a atins o bornă uriașă, care va fi aproape imposibil de egalat. Atacantul lui PSG nu are rival!

Reclamă

Messi a reușit să-l învingă pe Robert Lewandowski. Golgheterul lui Bayern Munchen și-a ajutat echipa să câștige, în acest an, Bundesliga și Supercupa Germaniei, dar nu a fost suficient. Cu 41 de goluri marcate în ultima ediție de campionat, polonezul a ratat șansa de a primi, în premieră, premiul decernat de France Football. A trebuit să se mulțumească numai cu distincția de cel mai bun atacant din 2021.

Lionel Messi încheie perfect anul în care a uluit pe toată lumea și a plecat de la Barcelona. Sud-americanul ajuns la PSG a fost desemnat, pentru a 7-a oară, câștigătorul Balonului de Aur. A mai fost desemnat cel mai bun jucător din lume în 2009, 2010, 2012, 2012, 2015 și 2019. De alte cinci ori (2008, 2013, 2014, 2016, 2017) a încheiat pe poziția secundă, iar în 2007 a fost pe locul 3, după Kaka și Cristiano Ronaldo

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și