Închide meniul

Bam-Bameyang?! Pierre-Emerick Aubameyang, starul lui Arsenal, șocat pe Instagram după ce fratele său a tras cu arma

Gal Dorin Publicat: 2 ianuarie 2021, 14:26

Reclamă
Bam-Bameyang?! Pierre-Emerick Aubameyang, starul lui Arsenal, șocat pe Instagram după ce fratele său a tras cu arma

profimediaimages

Pierre Aubameyang a fost șocat de un gest al fratelui său

Convorbirea frățească a fost urmărită de aproximativ 5000 de persoane, acestea putând fi martorele unei scene șocante. Willy Aubameyang, îmbrăcat doar de la brâu în jos, a luat o armă, a încărcat-o și a descărcat-o în glumă pe lângă capul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pierre-Emerick Aubamayenag, uluit de gestul fratelui său

Pierre, pe de altă parte, a părut șocat de gestul fratelui său și fără reacție, răzând nervos și uitându-se către comentariile urmăritorilot.

Căpitanul ”tunarilor” a părut să îl caracterizeze drept ”ciudat” pe fratele său după gestul făcut. Un fan al lui Arsenal, care a urmărit live momentul, a declarat pentru The Sun următoarele: ”Nu am putut să cred ceea ce vedeam. Am fost șocat și speriat”.

Fratele lui Pierre-Emerick Aubameyang joacă și el fotbal

Willy Aubameyang, protagonistul imaginilor șocante, este și el fotbalist. Gabonezul a evoluat pentru Milan, Kilmarnock, Akanda și, cel mai recent, la FC Kray în Germania.

Reclamă

Aubameyang de la Arsenal nu a reușit până acum în acest sezon să repete forma fantastică din stagiunea trecută, când a fost aproape să câștige titlul de golgheter cu 22 de goluri în 36 de jocuri.

Până acum, Pierre-Emerick a marcat doar de trei ori în 14 jocuri de când a semnat o nou înțelegere cu Arsenal prin care încasează 350.000 de lire pe săptămână.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și