Închide meniul

Barcelona – Getafe 5-2 | Lionel Messi l-a egalat pe Cristiano Ronaldo în lupta pentru "Gheata de Aur". Amândoi au şanse infime la trofeu!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 aprilie 2021, 6:22

Barcelona – Getafe 5-2 | Lionel Messi l-a egalat pe Cristiano Ronaldo în lupta pentru "Gheata de Aur". Amândoi au şanse infime la trofeu!

Profimediaimages

Cristiano Ronaldo, egalat de Lionel Messi

Starul argentinian a atins astfel o bornă uriaşă. A ajuns la 25 de goluri stagionale şi s-a detaşat în clasamentul golgheterilor din La Liga. Are cu patru reuşite mai mult decât rivalul său de la Real Madrid, Karim Benzema.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, egalul lui Cristiano Ronaldo

Atacantul de 33 de ani continuă o luptă de la distanţă şi cu Cristiano Ronaldo. Portughezul are tot 25 de goluri pentru Juventus şi este cel mai bun marcator din Serie A. Astfel, Messi şi Ronaldo sunt la egalitate în duelul pentru "Gheata de Aur".

Amândoi au şanse minime să devină cei mai prolifici marcatori ai sezonului în Europa. Au nevoie de o minune pentru a-l ajunge din urmă pe Robert Lewandowski. Golgheterul lui Bayern a marcat de 35 de ori în această stagiune!

Polonezul ar putea câştiga, în premieră, mult râvnitul trofeu. Messi a triumfat de şase ori până acum, în timp ce Cristiano Ronaldo a fost desemnat de patru ori golgheterul continentului. La nivel de club, Barcelona a oferit în 8 sezoane câştigătorul şi este urmată de Dinamo şi Real Madrid. Dudu Georgescu (2), Rodion Cămătaru şi Dorin Mateuţ sunt jucătorii "câinilor" care au uimit Europa.

Cum arată clasamentul pentru "Gheata de Aur"

1. Robert Lewandowski (Bayern): 70 puncte (35 goluri)
2. Lionel Messi (Barcelona): 50 puncte (25 goluri)
3. Cristiano Ronaldo (Juventus): 50 puncte (25 goluri)
4. Andre Silva (Eintracht): 48 puncte (24 goluri)
5. Erling Haaland (Dortmund): 46 puncte (23 goluri)
6. Kylian Mbappe (PSG): 46 puncte (23 goluri)
7. Paul Onuachu (Genk): 43,5 puncte (29 goluri)
8. Karim Benzema (Real Madrid): 42 puncte (21 goluri)
9. Harry Kane (Tottenham): 42 puncte (21 goluri)
10. Romelu Lukaku (Inter): 42 puncte (21 goluri)

Reclamă

Cifre monstruoase pentru Lionel Messi

Este al 12-lea sezon la rând când argentinianul marchează de cel puțin 25 de ori în competiția internă. Messi este singurul care a reușit asta!

Cifrele lui Lionel Messi sunt astronomice în 2021. Deși suntem abia în luna aprilie, Messi a contribuit deja la 30 de goluri ale Barcelonei înscrise în acest an (23 de reușite și 8 assist-uri).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și