Închide meniul

Barcelona l-a lăsat pe Cosmin Olăroiu fără un om important din staff! Decizia surprinzătoare luată de Xavi

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 decembrie 2021, 12:50

Barcelona l-a lăsat pe Cosmin Olăroiu fără un om important din staff! Decizia surprinzătoare luată de Xavi

Cosmin Olăroiu, tentat să devină selecţionerul României

Cosmin Olăroiu, în timpul unui meci / ImagineChina / Stringer via Hepta

  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Cosmin Olăroiu, lăsat fără medic de Xavi

Gruparea FC Sharjah a anunţat că medicul clubului, Ricard Pruna, a fost eliberat din funcţie pentru a se putea alătura echipei FC Barcelona, informează mundodeportivo.es.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Medicul de la echipa lui Cosmin Olăroiu ajunge la Barcelona

Sharjah a acceptat cererea FC Barcelona şi i-a permis lui Pruna să meargă la fostul său club, a arătat gruparea din Emiratele Arabe United, care este antrenată de Cosmin Olăroiu.

Reclamă

Aducerea medicului Pruna la Barcelona a fost una dintre cerinţele antrenorului Xavi formulată preşedintelui Juan Laporta.

Ricardo Pruna, 57 de ani, a fost medicul echipei catalane când Xavi era jucător. Dr. Pruna are rolul de a face ordine în departamentul medical al FC Barcelona, formaţie afectată de numeroase accidentări şi recidive în lotul său. Pruna este un bun diagnostician şi a lucrat 25 de ani în cadrul clubului blaugrana, anunţă news.ro.

Reclamă
Citește și:

Barcelona a pierdut amicalul cu Boca Juniors, în memoria lui Diego Maradona

Revenire cu ghinion pentru Dani Alves în tricoul Barcelonei. Catalanii au pierdut la penalty-uri meciul amical cu Boca Juniors, disputat în memoria marelui Diego Armando Maradona. A fost 1-1 după timpul regulamentar, dar argentinienii s-au impus la loviturile de departajare.

Barcelona a fost prima care a marcat în partida cu Boca Juniors. catalanii au deschis scorul în urma unei faze în care Coutinho a făcut henţ. Brazilianul a vrut să ajungă la o centrare, a lovit balonul cu mâna, iar apoi mingea a ajuns la Ferran Jutgla care a înscris cu un șut din interiorul careului. Astfel, puştiul Ferran Jutgla reuşeşte să înscrie la prima convocare la prima echipă a Barcelonei. Mai mult, în această partidă a revenit şi Dani Alves în tricoul blau-grana al catalanilor.

Scorul partidei părea decis, dar argentinienii au restabilit egalitatea în minutul 77 prin Zeballos. La penalty-uri, catalanii au greşit de două ori. Matheus Pereira și Guillem Jaime nu l-au putut învinge pe portarul Bocăi, Rossi, astfel că formația lui Xavi a pierdut meciul dedicat lui Maradona.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Aroganţa fiului românului care e copropietar al celui mai tare restaurant din Dubai. Apariţie de sute de mii de euro în Bucureşti
Diverse • 9:12
FOTO
Aroganţa fiului românului care e coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai. Apariţie de sute de mii de euro în Bucureşti
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”