Închide meniul

Barcelona și Real Madrid se bat pe Haaland! Dacă va fi din nou ”călăul” tricolorilor, va grăbi cel mai așteptat transfer

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 13 noiembrie 2020, 20:47

Barcelona și Real Madrid se bat pe Haaland! Dacă va fi din nou ”călăul” tricolorilor, va grăbi cel mai așteptat transfer

profimediaimages

Erling Haaland este dorit la Barcelona și la Real Madrid

Cei doi granzi ai Spaniei au fiecare arma lor secretă pentru a-l convinge pe starul norvegian să semneze. Real Madrid se bazează pe revenirea lui Martin Odegaard și pe relația foarte bună dintre cei doi compatrioți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona, pe de altă parte, se bazează pe candidatura lui Joan Laporta pentru un al doilea mandat la președinția sa și pe relația extrem de bună pe care Laporta o are cu Mino Raiola, agentul jucătorului.

Real Madrid îl vrea pe Haaland: Martin Odegaard este cheia

Real Madrid este de ceva vreme cu ochii pe Haaland, iar faptul că francezul Karim Benzema își încheie înțelegerea cu madrilenii în vara lui 2022 nu face decât să ajute acest lucru. 

Clubul din capitala Spaniei speră ca legătura apropiată dintre Martin Odegaard și Erling Haaland, de altfel arătată și în vestiar după ce Norvegia a trecut cu 4-0 de România, să fie suficientă pentru a-l aduce pe Braut pe Bernabeu, scriu francezii de la le10sport.com

Barcelona îl vrea pe Haaland: Juan Laporta este cheia

Pe de altă parte, rămâne de văzut dacă norvegianul va mai fi disponibil în vara lui 2022. Deși nu este încă oficial, se știe că Juan Laporta va fi unul dintre candidații la președinția Barcelonei după demiterea lui Bartomeu.

Reclamă

Cel care a fost șeful grupării blaugrana între 2003 și 2010 ar vrea să își îmbunătățească șansele de a fi ales aducând cu el un transfer de marcă precum Erling Haaland.

Se pare că atacantul ar avea o înțelegere verbală cu Borussia Dortmund de a fi lăsat să plece la sfârșitul sezonului, precizează cei de la explica.co

Juan Laporta are o relație extraordinară cu agentul Mino Raiola, relație construită pe baza transferului lui Ibrahimovic la Barca în 2009.

Reclamă 4 / 0/3

Se crede că Raiola este cel care a oprit transferul lui De Ligt la Barcelona în vara lui 2019, tocmai pentru ca Laporta să îl poată aduce atunci când se va întoarce la club.

”Călăul” Haaland înfruntă din nou România

România joacă din nou cu Norvegia duminică, 15 noiembrie, de la ora 21:45, LiveText pe AS.ro. 

O evoluție bună a lui Haaland, deși de nedorit pentru noi, ar putea să fie factorul care urgentează și mai mult transferul său către unul dintre cele două mari cluburi. 

Rămâne de văzut care va fi destinația finală a atacantului lui Dortmund: Bernabeu sau Camp Nou.

Recomandări
  • Erling Haaland este dorit de marile cluburi ale Europei
  • România - Norvegia, duminică, 21:45, LiveText pe AS.ro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și