Închide meniul

Başakşehir face presiuni la UEFA! Turcii nu se lasă şi vor o pedeapsă record pentru arbitrii români acuzaţi de rasism. "Trebuie interzişi pe viață!"

Mihai Ispas Publicat: 10 decembrie 2020, 16:41

Başakşehir face presiuni la UEFA! Turcii nu se lasă şi vor o pedeapsă record pentru arbitrii români acuzaţi de rasism. "Trebuie interzişi pe viață!"

profimediaimages

Başakşehir vrea suspendarea pe viaţă a lui Sebastian Colţescu

  • Turcii au cerut la UEFA o pedeapsă exemplară
  • AS.RO LIVE va debuta vineri, de la 10:30! Legenda Stelei, Marius Lăcătuş, va fi primul invitat. Emisiunea va fi în direct pe site-ul www.as.ro

Preşedintele lui Başakşehir, Goksel Gumusdag, a cerut UEFA să intervină şi să îl suspende pe viaţă pe Sebastian Colţescu din arbitraj. Cererea se referă însă şi la restul brigăzii conduse de Ovidiu Haţegan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Başakşehir: "Acești arbitri trebuie să aibă interdicție pe viață. Aceasta este cererea noastră"

"Acești arbitri trebuie să aibă interdicție pe viață. Aceasta este cererea noastră. Desigur, se vor face studiile necesare. Dar cerem acest lucru pe bună dreptate. Webo nu are de ce să-și facă griji. Ar trebui să ne supărăm cu toții în locul lui Webo. Întreaga Europă, întreaga lume ar trebui să se gândească. 

Ar trebui să existe o astfel de pedeapsă încât nimeni din lume să nu îndrăznească să o facă din nou. 8 decembrie în lume, Europa, Turcia, cred că va fi amintită ca o noapte de rezistență pentru întregul sport mondial", a transmis preşedintele lui Başakşehir, Goksel Gumusdag, citat de turcii de la Fanatik.

Reclamă

Başakşehir, susţinută de rivalele din Turcia

În semn de solidaritate cu Pierre Webo, antrenorul secund al lui Başakşehir, care a fost numit "ăla negru" de Sebastian Colţescu, una dintre rivalele din campionat a postat un mesaj antirasism.

Toţi jucătorii lui Trabzonspor au apărut la terenul de antrenament cu tricouri pe care era inscipţionat: "Nu, rasismului". Mai mulţi jucători s-au aşezat în genunchi, la fel cum au făcut Neymar, Mbappe şi restul starurilor lui PSG, înainte de rejucarea meciului cu Başakşehir.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sebastian Colţescu riscă să fie exclus din arbitraj după ce numele lui apare în stenogramele discuţiilor dintre Niculae şi Bocciu!
Liga 1 • 26 mart., 14:00
Sebastian Colţescu riscă să fie exclus din arbitraj după ce numele lui apare în stenogramele discuţiilor dintre Niculae şi Bocciu
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali
Liga Campionilor • 25 mart., 18:08
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali! Anunţul făcut de UEFA
Ce siglă apare în dreptul anului 1986, la postarea prin care UEFA prezintă toate câştigătoarele Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 17:10
Ce siglă apare în dreptul anului 1986, la postarea prin care UEFA prezintă toate câştigătoarele Champions League
Răzvan Burleanu, mesaj clar pentru Gigi Becali, după amenda uriaşă primită de la UEFA: "Toleranţă zero"
Liga 1 • 12 mart., 21:48
Răzvan Burleanu, mesaj clar pentru Gigi Becali, după amenda uriaşă primită de la UEFA: „Toleranţă zero”
Pedeapsă mărită pentru Mihai Pintilii, după eliminarea din meciul cu Voluntari
Liga 1 • 6 mart., 17:00
Pedeapsă mărită pentru Mihai Pintilii, după eliminarea din meciul cu Voluntari! Când va putea reveni pe banca FCSB-ului