Închide meniul

Basarab Panduru, avertisment pentru Rareş Ilie, după transferul stelar la Nice: „Mi se pare complicat rău de tot, periculos!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 iulie 2022, 9:09

Basarab Panduru, avertisment pentru Rareş Ilie, după transferul stelar la Nice: „Mi se pare complicat rău de tot, periculos!

Rareș Ilie este ”perla” Rapidului

Rareș Ilie, în timpul unui meci pentru Rapid / Profimedia

Basarab Panduru îi laudă pe oficialii celor de la Rapid, pentru modul în care au gestionat transferul lui Rareş Ilie, la Nice. Totodată, fostul internaţional român consideră că jucătorului îi va fi greu să se impună în Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareş Ilie a fost transferat de Rapid la Nice, formaţie de Ligue 1. În schimbul mijlocaşului de 19 ani, „giuleştenii” vor încasa suma de 5 milioane de euro, devenind astfel unul dintre cele mai scumpe transferuri realizat de trupa vişinie.

Basarab Panduru îi laudă pe cei de la Rapid, după transferul lui Rareş Ilie

Basarab Panduru este d părere că Rareş Ilie se va impune cu greu la Nice, formaţie care are se bate în fiecare sezon pentru un loc de cupe europene. Totodată, fostul internaţional român a apreciat modul în care şefii de la Rapid au acţionat faţă de transferul mijlocaşului.

„Mi-a plăcut cum a făcut Rapid acest transfer, nimeni nu a ştiut, s-a vorbit doar vreo două zile şi după ne-am trezit imediat cu el transferat.

A fost la Euro U9. Nu a făcut mai nimic acolo, dar cu toate astea urmează transferul pe bani mulţi dupa părerea mea, Rapid nemaifiind în ultimii ani pe prima scena. Bravo Rapidului! E vorba de jucător valoros. Despre asta vorbesc până la urmă.

Reclamă

Campionatul Franţei mi se pare complicat rău de tot, periculos. Oricât de mult ai alerga, ei aleargă mai repede decât tine. Acum, să ai o tehnică în regim de viteză peste ei, mi-e greu sa cred.

Lucien Favre (n.r. antrenorul lui Nice) e un antrenor care ştie să lucreze cu tinerii”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Victor Angelescu a confirmat transferul lui Rareș Ilie de la Rapid la Nice

Partenerul lui Dan Șucu de la conducerea giuleștenilor a dezvăluit că Rareș Ilie a fost deja vândut la Nice, iar acum se mai așteaptă doar finalizarea actelor.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Angelescu i-a făcut și o promisiune lui Adi Mutu, în legătură cu un înlocuitor pentru „perla” Giuleștiului:

„L-am vândut pe Rareș Ilie. Ne-am înțeles cu clubul francez și a mai rămas doar să semnăm actele. Vom aduce și un înlocuitor, dar abia ce am finalizat afacerea”, a spus Victor Angelescu, pentru Prosport.

Conform surselor Antena Sport, Rareş Ilie va avea un salariu anual de 500.000 de euro la noua echipă, acolo unde se va lupta, în Ligue 1, cu Lionel Messi, Neymar sau Kylian Mbappe.

Rareș Ilie, al doilea cel mai scump jucător vândut de Rapid

Totodată, pe lângă Rareş Ilie, oficialii de la Nice ţintesc să-l transfere pe Marcus Thuram, de la Borussia Monchegladbach, fiul marelui fundaş Lilian Thuram. Tot de la formaţia din Budesliga, francezii l-au transferat în această vară pe portarul elveţian Yann Sommer, în schimbul sumei de 2,5 milioane de euro.

Transferul lui Rareş Ilie intră în topul celor mai scumpi jucători din istoria Rapidului, fiind pe locul 2. Lider în această ierarhie este Cristi Săpunaru, vândut de giuleşteni, la Porto, pe 6 milioane de euro, în 2008-2009.

Crescut la academia Rapidului, Rareș Ilie a fost promovat la prima echipă în sezonul 2020/2021, pe vremea când giuleștenii se aflau în Liga a 2-a. În ultimii doi ani, mijlocașul de 19 ani a marcat 9 goluri și a oferit 12 assist-uri în 60 de apariții pentru trupa de sub Grant.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:48 Lamia – PAOK LIVE VIDEO (17:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera Vezi toate știrile
Citește și