Închide meniul

Betis – Real Madrid 2-3. Elevii lui Zidane câștigă chinuit la Sevilla. Gazdele au jucat jumătate de oră cu un om în minus

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 26 septembrie 2020, 18:47

Betis – Real Madrid 2-3. Elevii lui Zidane câștigă chinuit la Sevilla. Gazdele au jucat jumătate de oră cu un om în minus

profimediaimages

Betis - Real Madrid

Madrilenii au reușit să deschidă scorul, dar Betis a întors scorul cu două goluri în trei minute. Finalul a fost de infarct, cu un autogol al lui Emerson, eliminarea sa după un fault la Jovic și golul din penalty al lui Sergio Ramos. Meciul a avut opt minute de prelungire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Betis – Real Madrid 2-3

Min. 90+8: S-a terminat meciul.

Min. 82: GOOOLLL Real Madrid! Sergio Ramos înscrie din penalty.

Min. 76: Șutul puternic al lui Wiliam este blocat de Courtois.

Min. 72: Iese Jovic și intră Mayoral la Real Madrid.

Reclamă

Min. 69: Sergio Ramos bate extrem de periculos, iar lovitura liberă trece milimetric pe lângă poarta lui Betis.

Min. 66: Emerson este eliminat și se acordă lovitură liberă pentru Real Madrid. Consultarea sistemului VAR arată faultul la Jovic.

Min. 49: GOOOLLL Real Madrid! Emerson, fundașul dreapta al celor de la Betis, reia în proprie poartă centrarea destinată lui Benzema.

Reclamă 4 / 0/3

A început repriza a doua.

Este pauză la Sevilla.

Min. 37: GOOOLLL Betis! Carvalho marchează și formația din Sevilla întoarce rezultatul în mod incredibil.

Min. 35: GOOOLLL Betis! Înscrie Mandi.

Min. 14: GOOOLLL Real Madrid! Benzema centrează în careu și Valverde împinge ușor mingea în poartă.

Min. 1: A început meciul de Benito Villamarin.

Echipele de start: 

Betis: Robles-Emerson, Mandi, Bartra, Moreno- Rodriguez, Carvalho, Fekir, Joaquin, Canales, Sanabria

Reclamă

Real Madrid: Courtois-Ramos, Varane, Carvajal, Mendy-Odegaard, Kross, Casemiro, Valverde- Jovic, Benzema

Trupa lui Zinedine Zidane a scos doar o remiză albă în prima etapă cu Real Sociedad și speră la mai mult odată cu întoarcerea lui Eden Hazard, Marco Asensio, Isco și Lucas Vazquez.

Totuși, Hazard și Asensio au fost lăsați și de această dată de Zidane în afara lotului. Belgianul de 100 de milioane de euro a fost criticat în ultima perioadă pentru faptul că s-a întors cu kilograme în plus la echipă.

Madrilenii par aproape de transferul unui nou puști-minune. Formația de pe Santiago Bernabeu a pus ochii pe Ignatius Ganago (21 de ani), un jucător camerunez de la Lens care este consider ”noul Eto'o”. Vârful african a marcat trei goluri în patru meciuri în această stagiune.

Betis, pe de altă parte, are un start fantastic de campionat sub noul antrenor Manuel Pellegrini și și-a câștigat deja primele două meciuri din La Liga. Echipa din Sevilla are o victorie împotriva madrilenilor înregistrată în luna martie și ca căuta să își continue parcursul perfect în acest start de sezon.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și