Închide meniul

Biden vs Trump | "Democraţii se bucură de victorie!". Dezvăluirile unui român celebru care a votat la Washington. "O schimbare este binevenită"

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 noiembrie 2020, 18:41

Biden vs Trump | "Democraţii se bucură de victorie!". Dezvăluirile unui român celebru care a votat la Washington. "O schimbare este binevenită"

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Ghiţă Mureşan a votat în Statele Unite

  • Ghiţă Mureşan are peste 300 de meciuri în NBA
  • Este stabilit în Statele Unite

Joe Biden a devenit favorit în cursa cu Donald Trump pentru preşedinţie. Fostul baschetbalist a dezvăluit că, în capitală, s-a dorit schimbarea conducătorului suprem.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ghiţă Mureşan şi-a dorit schimbarea lui Donald Trump

"Eu am votat, da. E normal să se facă schimbări. Părerea mea este că fiecare schimbare este binevenită, o să fie bine pentru ţară! Eu sper să fie schimbare. Democraţii se bucură de victorie, iar republicanii încă mai au o speranţă.

Washington DC este un oraş democrat, este foarte democrat. Au votat şi băieţii mei. E foarte important să ai dreptul de vot!", a declarat Ghiţă Mureşan pentru AS.ro.

Reclamă

Joe Biden este pe punctul de a-şi proclama victoria. Conduce în Pennsylvania, Georgia, Arizona şi Nevada. Dacă va câştiga în toate aceste state, va obţine 306 voturi în Colegiul Electoral. De 270 de voturi electorale are nevoie pentru a deveni noul preşedinte al Statelor Unite.

O casă de pariuri celebră din Australia şi-a asumat toate riscurile şi l-a "desemnat" pe Joe Biden noul preşedinte al Statelor Unite. Aceştia au plătit deja câştigurile jucătorilor care au plasat sume de bani pe victoria democraţilor.

Reclamă

Alegerile din acest an reprezintă cel mai pariat eveniment din istorie, aici vorbind şi despre toate sporturile implicate, nu numai despre politică. Vorbim de peste 647 de milioane de dolari investite de jucători.

Conform observatornews.ro, rezultatele parțiale prezentate de CNN anunţă că democratul Joe Biden are 253 voturi în Colegiul Elector, iar Donald Trump 213.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Extra • 13 feb., 9:33
FOTO
Rihanna, făcută praf după ce a cântat însărcinată la pauza Super Bowl! ”Cel mai slab din istorie. A jignit jumătate din populație”
Colaj cu Ion Țiriac și Donald Trump
Diverse • 9 feb., 17:37
Cum l-a cunoscut Ion Țiriac pe Donald Trump. Dezvăluiri de senzație ale miliardarului român: „Totul a durat 20 de minute!”
David Popovici şi Ion Ţiriac
Înot • 24 aug., 14:42
FOTO
Propunerea uriaşă a miliardarului Ion Ţiriac pentru David Popovici! Reacţia campionului nostru
Brittney Griner
Extra • 29 mai, 20:41
Brittney Griner, de 100 de zile într-o închisoare din Rusia. Apel disperat pentru salvarea baschetbalistei din Statele Unite
Joe Biden şi Jill Biden
Diverse • 6 mai, 18:15
Pasiunea ascunsă pe care o are Jill Biden. Joe Biden a recunoscut: „Dorm singur dacă nu fac asta!”