Închide meniul

"Blestemul" Chapecoense loveşte din nou! Un avion în care erau patru fotbalişti s-a prăbuşit în Brazilia. "Nu există supravieţuitori"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 ianuarie 2021, 14:57

"Blestemul" Chapecoense loveşte din nou! Un avion în care erau patru fotbalişti s-a prăbuşit în Brazilia. "Nu există supravieţuitori"

Instagram Niccolò Makavelli

Patru jucători de fotbal au decedat după ce avionul în care erau s-a prăbuşit

Anunţul a fost făcut de CNN Brazilia, iar tragedia ar fi avut loc pe un aeroport privat din Luzimangues. Avionul s-a prăbuşit chiar pe pistă, imediat după ce a decolat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patru jucători au decedat într-un incident aviatic

Palmas FR este în liga a patra din Brazilia. Cei patru jucători aveau mâine programat un meci.

"Clubul de fotbal Palmas anunţă că, în data de 24 ianuarie, în jurul orei 8:15, s-a prăbuşit avionul în care era preşedintele clubului, Lucas Meira. Acesta decolase din Goiana pentru meciul dintre Vila Nova şi Palmas, de luni. În acelaşi avion era pilotul Wagner şi fotbaliştii Lucas Praxedes, Guilherme Noé, Ranule şi Marcus Molinari a decolat şi s-a prăbuşit imediat, la capătul pistei. 

Vă transmitem, cu regret, că nu au existat supravieţuitori. Suntem consternaţi şi anunţăm că vom ajuta familiile victimelor cu tot ce se poate", se anunţă într-un comunicat citat de besoccer.com

Reclamă

Au trecut cinci ani de la tragedia în care în care au murit aproape toţi fotbaliştii lui Chapecoense

În noiembrie 2016, aproape toţi fotbaliştii echipei braziliene Chapecoense au murit într-un tragic accident. Avionul cu care călătoreau s-a prăbuşit în Columbia, în apropiere de Medellin. 

Au supravieţuit doar trei jucători, dintre care unul a încetat apoi din viaţă la spital. În total, alături de fotbalişti şi de staff-ului, în avion se aflau 77 de persoane. În mod miraculors, şase pasageri au rămas în viaţă în urma prăbuşirii.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • În avionul prăbuşit era şi preşedintele clubului
  • Dramă similară cu cea în care a fost echipa Chapecoense

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și